2777
2789
عنوان

فقط یه درد دل هست همین

238 بازدید | 9 پست

من دختری هستم که در میدان جنگ با روزگار سال های سال جنگیده زخم خورده و خسته شده و الان نیاز به استراحت و مرهم داره استراحتی که میدونه دیگه جنگیدنی در کار نیست مرهمی که زخم هاشو تسکین بده و اروم کنه تکیه گاهی که با اون خستگیشو در کنه اغوشی که محافظش باشه و اروم بخوابه و اطمینان داشته باشه دیگه از چنگال گرگ صفت گذشته رها شده و الان به دنیای پر از ارامش رسیده میخوام اروم بخوابم بیدارشم و ببینم زندگیم از دوباره جوونه زده برای سبز شدن ارامش و زندگی کردن ، من دنیای پر از دردم خیلی به ارامش نیاز دارم برای رسیدن به ارامش برام دعا کنید شاید براورده شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خدا خودش در آغوشش بگیرتت ، مطمئن باش آغوش هیچ انسانی آرامشی که آغوش خدا بهت میده رو برات رقم نمیزنه ، امیدوارم آنقدر خدا بهت نظر کنه که آنی تمام خستگیهات از تنت در بیاد 🌹🌹🌹

خدایا شکرت 
بچه داری؟ اگه نه جدا شو😓

اره دارم ، یک مبارز از میدون فرار نمیکنه ، هر زندگی یک ایه هست ، و ایه زندگی من ترجمه ان مع العسر یسرا هست فقط میخوام خدا دست رو شونه هام بزاره و بهم بگه دیگه تموم شد اروم باش 

شوهرت بده ؟

نه ، اما وقتی زندگی کردن و کار کردن بلد نباشه باعث چکمه و لگد کوب شدن زندگی میشه ، کاش میشد زندگی و کار کردن رو یاد بگیره و از این منجلاب در بیایم