2777
2789

بچه ها این بهمن که مرد چیشد؟؟؟؟تو زیرزمین دفن شد؟؟.ویشکا آسایش فهمید بهمن مرده ؟؟تو زیر زمین دفنه ؟؟؟خیلیییییی مسخره تموم شد آخرش

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن مُرد؟

آخرش گفتن باز برگشته لندن که

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
مگه قسمت آخر بود؟ من این قسمت رو هنوز ندیدم    

اره خیلییی گنگ و مبهم تموم شد

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بهمن مُرد؟ آخرش گفتن باز برگشته لندن که

آره همین منم نفهمیدم خوب چیشد آخرش

اره خیلییی گنگ و مبهم تموم شد

این چه طرز فیلم ساختن هرفیلمی برمی‌داریم آخرش میگن ادامه فصل دوم حالا فصل دوم رو باید تو خواب دید یا مبهم تموم میکنن!!!

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
بهمن مرد تو زیرزمین خاکش کردن 

چرا ویشکا گف برگشته لندن به ابریشم

آره همین منم نفهمیدم خوب چیشد آخرش

عجب🤔🤔

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

وای حالم از این مدل فیلمنامه بهم میخوره که مثلا میخوان پایانش باز باشه.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.