2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه بابام منو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 86 پست

الان ۱۰ ماهه ک من اونجا بودم باور میکنین دو هفته یبار اجازه بیرون رفتن داشتم ک برم خونه بابام اینا...

تو این ۱۰ ماه خیلیییییی اذیتم کرد...

عگسای عروسیشو دیدم بهش گفتم الکی پاره کردیم یه عالمه فحشم داد گفت تو گوه خوردی با جد اوبادت اون از تو خوشگلتر بود و...

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نابود شدم خودش اینجا نیس دوماه یبار میاد جای دیگه کار میکنه درضمن من ۱۷ سالمه اون ۳۱

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
خواهش میکنم بگو دروغه مگ بی جا و مکان مونده بودی حاضر شدی با همچین مردی فرار کنی!!!!!!!

بجون بابام راسته....

همهگفتن نکن ولی منه احمق عشق چشامو کور کرده بود

این پیش زنای خراب میرفت...

فرار ک کردیم گفت بیا طلاق بگیر منه احمق گفتم نه خاک تو سرم...

ببخشید ک بی پرده میگم اولین رابطمون اون تبخال تناسلی داشت ب منم انداخت و من کلا تبخال زدم کسایی ک تجربه دارن میدونن چقدرررررر سخته و ادم میمیره و زنده میشه

اومد ازم رابطه خواست ولی نشد درد میکرد پاشد گفت تو به درد من نمیخوری نمیتونی تحمل کنی بعد یه سیلی محکم زد بهم سیگارشو انداخت  توی لباسم...

من گریه کردم ولی اهمیتی نداد...

خیلی کارا باهام کرده ک سردرد نمیدم بهتون بخام بنویسم تا صب طول میکشه...

البته الکلیه و هر روز مسته...

موندم ب پاش گفتم من بخاطر این از همه گذشتم خودمو مسخره خاص و عام نکنم هرچی گفت گفتم باشه قبول کردم دائم پدرمو فش میداد...