2777
2789
عنوان

بیایین یه بازی باحال✨

71 بازدید | 14 پست

بازیه اینطوریه جملات بی ربط بهم بگین هر چی سمی تر خنده دار تر بهتر😂😐✨

خب اولیش خودم میگم :

قرار بود بریم ایتالیا بابام سه تا بلیط فرانسه خرید برا منو مامانم و آبجیم  سوار اتوبوس شدیم  به مقصد آمریکا حرکت کردیم تو ماشین نشسته بودیم که دو تا دختر توجهمو جلب کردن از اون دوتا پسر پرسیدم چرا دارین گریه میکنین

گفتن برا این داریم میخندیم که لباسمون سبزه

گفتم چه رنگ آبی خوشگلی اونا در حالی داشتن تخمه میخوردن تشکر کردن به من پسته تعارف زدن

گفتم دستتون درد نکنه من به لواشک حساسیت دارم به داداشم گفتم به راننده کامیون بگو نگه داره می‌خوام برام دستشویی

خواهرم به راننده تریلی 

گفت لطفاً نگه دار خواهرم میخواد بره تنقلات بخره میانه  راه از مینی بوس پیاده شدم رفتم به سمت مرغ داری رفتم از ماهی فروشه پرسیدم گوشت کیلویی چند گفت این دستبندا دونه ایی ۱۰۰هزار تومن گفتم چه ارزون فقط ۲۰ هزار تومن ؟!

گفت آره فقط ۱۰هزار تومن ۵ هزار تومنو دادم یه دستمال خریدم اومدم بیرون😂😐✨

خبب حالا شما بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر اسی این آمپوله ماله قمبله یا جای دیگ؟چون گرونیه و خب به قول شیخ الرئیس مرگ بر امریکا

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
برگشتم سوار هلیکوپتر شدم گفتن وااای چه لباس سبز قشنگی خریدی منم گفتم اره عاشق رنگ ابیش شدم همشم ۲۰ ت ...

بعدم به مهماندار هواپیما گفتم برام اب پرتقال بیاره خوردم خیلی خوشمزه بود اب زرشکه یهو ماشینمون چپ  کردیم خوشحال پیاده شدیم 

برگشتم سوار هلیکوپتر شدم گفتن وااای چه لباس سبز قشنگی خریدی منم گفتم اره عاشق رنگ ابیش شدم همشم ۲۰ ت ...

واو چقدر ارزون فقط ۵تومن؟!

من عین تو رفتم بودم شال بخرم خیلی گرون داد دو تومن

به کفش فروشه گفتم کفش اسپرت داری گفت آره کفش مجلسی مدل جدید اومده 

گفتم چه خوب میشه حالا که از این کفش عروسکی ها 

تعریف کردین چند نمونه بیارین اونم رفت چندتا مدل جوراب بنفش آورد گفت بفرمایین اینم گوشی که خواسته بودین 

سلام دکتر اسی این آمپوله ماله قمبله یا جای دیگ؟چون گرونیه و خب به قول شیخ الرئیس مرگ بر امریکا

عزیزم این قرص استامینوفن فقط برا گلو درده

اگه میخوایی درد شکمت خوب بشه ژلوفن بخور وقتی فولیک اسید خوردی بعدش نخواب وقتی که خوابیدی...

عزیزم این قرص استامینوفن فقط برا گلو درده اگه میخوایی درد شکمت خوب بشه ژلوفن بخور وقتی فولیک اسید خ ...

باشه مهندس حتما به شوهرم میگم شبا جیششو بکنه بخوابه میدونید به هرحال ما مجردا هوای شوهرمونو خیلی داریم راستی آقای معلم شوهرتون گفتید چندماهشه؟

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
واو چقدر ارزون فقط ۵تومن؟! من عین تو رفتم بودم شال بخرم خیلی گرون داد دو تومن به کفش فروشه گفتم کف ...

وای توهم پس شلواررو خریدی منم همونو خریدم مرده گفت جنس مانتوعه خیلی خوبه من طوسیشو گرفتم خیلی قرمز نازیه اوردم مامانم دید گف این لباس زیرا بدرد نمیخوره بیا ناهار قرمه سبزی بخوریم قیمه رو خوردیم ی فیلم گذاشتیم کمدی بود ی عالمه گریه کردیم

باشه مهندس حتما به شوهرم میگم شبا جیششو بکنه بخوابه میدونید به هرحال ما مجردا هوای شوهرمونو خیلی دار ...

داداشم ۱۲ ماهشه بهش گفتم آخه عموی عزیزم تو تازه چهار ماهته چرا میری آب بازی سرما میخوری گفت من دوست دارم اینقدر قرمه سبزی بخورم که بترکم گفتم دایی حالا این ماکارونی که دوست داری خوشمزه اس؟ بابام گفت مزه گوه میده گفتم چه عالی منم دلم میخواد تست کنم گفت این هویجا رو رنده کن تا بهت خورش قیمه بدم

گفتم مامان سیب با رو پوست کندم گفت آفرین 

برو تو باغچه بکارشون درخت انار داشته باشیم 

در همین حین در خونمونو زدم در باز کردم دیدم مهراد جمه گفتم ای اینجا چیکار میکنی مهران غفوریان شقایق دهقان در حالی که اشکاشو پاک میکرد گفت دوتا تخم مرغ بده زنم گشته گفتم آقای مدیری انار ترش داریم الان میارم براتون

در حالی داشتم سیب زمینی ها رو بهش میدادم گفت به شهره صولتی سلام برسون 

وای توهم پس شلواررو خریدی منم همونو خریدم مرده گفت جنس مانتوعه خیلی خوبه من طوسیشو گرفتم خیلی قرمز ن ...

دیروز با بابام رفته بودیم تخم مرغ بخریم در همین حین که داشتیم می‌رفتیم داداشم گفت چقدر تخمه میخوری هر روز باید بریم برات لواشک بخریمم گفتم من چیکار کنم آخه شکلات خیلی دوست دارم خواهرم همون‌طور که خاک روی لباسشو پاک میکرد بهم لبخند زد گفتم دایی چرا گریه می‌کنی گفت برای این دارم میخندم که کفشام پاره شده گفتم عیب نداره الان میریم برات یه جفت جوراب می‌خریم 

دیروز با بابام رفته بودیم تخم مرغ بخریم در همین حین که داشتیم می‌رفتیم داداشم گفت چقدر تخمه میخوری ه ...

منم مث تو عاشق مووووزم باورت نمیشه انقد دوسدارم روزی سه تا نارنگی میخورم  من دیروزشب رفتم مدرسع استاد ادبیات  دانشگاهمون دیر اومد خلاصه فلسفه کنسل شد بعدم ک زنگ تفریحو زدن کلاس ریاضی شروع شد منم ک عاشق زبانم هنه سوالارو غلط جواب دادم ۲۰ گرفتم