2777
2789

مادر شوهر من خیلی مظلومه هیچ وقت توی زندگیمون دخالت نمیکنه مثلا اگه کمکش بدم کلی برا خواهر شوهرم تعریف میکنه اگه نون بپزه یا هرچی نوباوه تو خونه داشته باشه بین بچه ها تقسیم میکنه و..

شمام خصوصیات خوب خانواده شوهر بگو

مادرشوهر من مادرخوانده مون هستند

فاصله سنی مون کمه

یه ادم بسیار بی کینه 

بسیار اداب دان

بسیار مهربونن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت قدرش بدون 

مادر شوهر خوب گلی از بهشته خواهر خخخخ

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

اگه یکم کمتر سعی کنن مغز شوهرم رپ شست و شو بدن و دخالت های پشت پردشون رو کم کنن 

دوسشون دارم و رابطه ی خوبی داریم شکر خدا

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

خانومای خوشبخت یکی یکی وارد تایپیک بشین 😁✌️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ماله منم خیلی خوبه 

ولی حوصله تایپ همه خصوصیاتش رو ندارم 

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️

من که چند روزه از نامزدیم میگذره 

ولی با اینکه مادرشوهرم میتونه کلی گذشتمو تو سرم بکوبه و بهم تیکه بندازه هیچی نمیگه 

حتی حس میکنم اولش مخالف بوده باشه چون حق داره (البته خودش هیچ وقت هیچی درباره مخالفت نگفته این فقط حس خودمه)!

تو خریدا مثل دختر خودش باهام حرف میزد واقعا دوسش دارم خیلی مهربونه🙂💕