2777
2789
عنوان

معدل دهم :

2995 بازدید | 22 پست

اگر همه نمراتم بالای ۱۸ باشم فقط زبان ۱۶ و انشا ۱۷‌.۵ باشه احتمال داره معدلم ۱۹ بشه ؟ 

دهم رشته ریاضی هستم

چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی  تونستم !💖

ببین هرچی امتحان دادی نمره هاشو جمع کن تقسیم بر تعداد کن معدل واقعیت از این عدده بیشتر میشه ولی کلا برای اینکه معدل بالای ۱۹ بشه فک کنم فقط ۱۳ نمره باید کم داشته باشی حساب کن از هر درس چقد کم آوردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان نمره هام اینه نمره برکه رو با مستمر میانگین گرفتم البته اینارو توی بدترین حالت در نظر گرفتم 

فیزیک ۱۸ شیمی ۱۸.۷۵ ریاضی ۱۹ هندسه ۱۷ عربی ۲۰ دینی ۱۹ ادبیات ۱۹.۷۵ زبان ۱۸ جغرافی ۲۰ دفاعی ۲۰ معدل چقدر میشه؟

حساب کردم شد ۱۴.۵ 🥺

فک کنم اشتباه حساب کردی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
من الان نمره هام اینه نمره برکه رو با مستمر میانگین گرفتم البته اینارو توی بدترین حالت در نظر گرفتم& ...

احتمال میدم دور بر ۱۸ باشه چون فکر کنم تو کارنامه با توجه به ضریب هندسه نمره اش برای ریاضیا مهمه