2777
2789

اسمم فرزانه هست ۲۳ سالمه. 

خواهش میکنم بگین . 

احساس میکنم آخر دنیا رسیدم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم 

کسی که میخواستمش تمام زندگیم بود رفته حالم بده. نمیدونم  به کی توسل کنم کی دستم رو میگیره.

خواهش میکنم نصیحت اینا نکنید خودم عقل دارم میفهمم . 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

عزیزم فقط گذشت زمان بهت کمک می‌کنه اما زندگی ب آخر نرسیده 

چی بگم با گذشت زمان حال من داره خراب تر میشه. من دلم میگه بر میگرده. منتظرم 

کسی که میخواستمش تمام زندگیم بود رفته حالم بده. نمیدونم  به کی توسل کنم کی دستم رو میگیره. خوا ...

سلام عزیزم ببخشید قصدم نصیحت نیست چون خودم با تمام وجود این روزها رو حس کردم 

نگران نباش کاملا طبیعیه فقط باید خودت به خودت کمک کنی با خودت کنار بیایی سعی کنی رهاش کنی سخته زمانبره ولی مطمئن باش یه روزی برات خیلی عادی میشه

بعدا سختی این روزها برات یه خاطره شیرین میشه 

عزیزم تواون تاپیک گفتیددعاتون کنم خواستم بگم من کی یاشم ک دعا کنم انشالله بحق علی )ع(حضرت زهرا دعاتکن کنه تودعاهاش بگه خدا ب دل دخترم نگاه کن این دختر جزما کسیو نداره...انشالله خوشبختترین باشی و بحق تشک های زینب اشکات همیشخ ازسرشوق باشه

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
عزیزم تواون تاپیک گفتیددعاتون کنم خواستم بگم من کی یاشم ک دعا کنم انشالله بحق علی )ع(حضرت زهرا دعاتک ...

برامنم عزیزم دعا کن عشقم برگرده بهم برسیم. و خوشبخت بشیم... با پای خودش نرفته بود 😔😔زهرا هستم گلم... انشاله هرچی از خدا میخوای بهت بده 🌸🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
مشخصات منم میگی؟

پوست گندمی قد ۱۶۰ ۱۶۱ تو پر .یکم شلخته ولی منضبط داری سعی میکنی زندگیتو رو به راه کنی 

از گربه می‌ترسی

طرفای ۳۰ یال ممکنه بکم بزرگ تر باثی

سایز پات هم ۳۶ تا ۳۸ 

به پشتی تکیه دادی

عاشق عروسکی

عزیزم تواون تاپیک گفتیددعاتون کنم خواستم بگم من کی یاشم ک دعا کنم انشالله بحق علی )ع(حضرت زهرا دعاتک ...

ممنونم خداخیرتون بده♥️