2777
2789

خیلی گرفتارم  خیلی خیلی خواهش میکنم دعام کنید . شاید خدا دلش به حالم رحم اومد 

اسمم فرزانه هست.

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات دعا کردم و صلوات فرستادم رقیه ام برای برگشت عشقم دعا کنید لطفاً 

عشق منم رفته امروز یکی بهم گفت با یکی دیگست من چی کار کنم. حالم بده. هیچ راهی برای برگشتنش نیست 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

افسانه برام بخون بابای پسرم برگرده و عاشق من و پسرم بشه

چشم حتما. سوره ضهی بخونید. به نیت برگشت شدن 

التماس دعا عزیزم . برا سلامتی منم دعا کن .

خدایا تورو قسم میدم ب مادر پهلو شکسته ام ،حضرت زهرای مرضیه (س) مشکلات همه رو حل بفرما و حاجت همه رو روا کن و سلامتی بده 😭😭😔. دارم خفه میشم از ناراحتی از اینکه حالم بده هرروز 

عشق منم رفته امروز یکی بهم گفت با یکی دیگست من چی کار کنم. حالم بده. هیچ راهی برای برگشتنش نیست  ...

درکت میکنم...

انشالله بهترینا برات رقم بخوره،نمیدونم چی بگم،سخته!🥲🌹🤲🏻

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
@سرو،محمد   این دوستم خیلی دعا کن سلامتی همه بیماران  حاجت روا شدن همه و دوستان ن ...

ایشون رو یادم هست دیشب هم بهم گفتن

زهرا

خیلی دعام کن

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁