اقا دیروز حالم بد بود نامزدمم پیش رفیقاش بود دیگعع اخر شب بود پیام داد بهم گفت ی زنگم بزن بگو بیا منو ببر دکتر ک از پیش رفیقام پاشم منم زنگش زدم اینارو گفتم بعد پیام داد ک رفیقم گفت با ماشین من ببرش منم گفتم خوب. خوبه ماشینشو بگیر بریم ی دور بزنیم گفت باشه بعد
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
اشتباه میکنی عزیزم عقدی هستی باید یکم براش خرج بزاری تا عادتش بشه والا هرچی کمخرجتر باش ...
موافقم و باید خرج کنی و زیادی قانع و کم خرج نباشی چون اینجوری اون عادت میکنه به قناعت تو و کمتر پول میده، ی قانون هست میگه اگه ۱۰۰ تومن پول خواستی ۱۲۰ بگیر ینی همیشه بیشتر از اونی که لازم داری بگیر تا اونم عادت کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر ندارم😔 برادرام از خودم کوچیک ترن مامان بابامم اون منطقی نیستن ک این چیزا فک کنن
عزیزکم🥲پس همه تلاشتو بکن که بتونی با خودش حرف بزنی، باید باهاش از همه راحت تر باشی نزار سواستفاده شه . کاملا آروم و محترمانه صحبت کنید بگو من نمیخوام هر دفعه از دست هم سر این موضوع ناراحت شیم و بگو که این درست نیست به حرفی که میزنه عمل نمیکنه،بگو بیا مشکلات همو بگیم که سعی کنیم درستش کنیم برا آینده بهترمون یذره عشوه و سیاست های زنانه هم به خرج بده تاثیرش بیشتر شه
عزیزکم🥲پس همه تلاشتو بکن که بتونی با خودش حرف بزنی، باید باهاش از همه راحت تر باشی نزار سواستفاده ش ...
بخدا همین کارار کردم فقط میگه باشه ب زبون میگه تو جون بخواه زندگی من مال توعه فلان ولی عمل نمیکنه بعدم نمیتونم چیزی هم پیش کسی بگم اگهبگم کل فامیل خبر دار میشن😔😭
چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔 چرا همش داغونم😔 چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔