2777
2789
عنوان

بگین مشکل منه یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
اشتباه میکنی عزیزم عقدی هستی باید یکم براش خرج بزاری تا عادتش بشه  والا  هرچی کمخرجتر باش ...

بخدا حتی بسته رو هم هنوز بابام برام میخره اون اوایل نامزدی بزام میخرید الان دیگع اصلا 

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
اشتباه میکنی عزیزم عقدی هستی باید یکم براش خرج بزاری تا عادتش بشه  والا  هرچی کمخرجتر باش ...

موافقم و باید خرج کنی و زیادی قانع و کم خرج نباشی چون اینجوری اون عادت میکنه به قناعت تو و کمتر پول میده، ی قانون هست میگه اگه ۱۰۰ تومن پول خواستی ۱۲۰ بگیر ینی همیشه بیشتر از اونی که لازم داری بگیر تا اونم عادت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این اصلا خوب نیست ، به نظرم صحبت کنین باهم که این اخلاقشو اصلاح کنه یا اینکه اگه قراره پول بده مر ...

من باهاش حرف چندبار راجب این اخلاقش ولی همش ب مسخره میگرفت یا میگفت باشه ولی بازم نمیداد همشم میگه حقوقم تموم

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
من باهاش حرف چندبار راجب این اخلاقش ولی همش ب مسخره میگرفت یا میگفت باشه ولی بازم نمیداد همشم میگه ح ...

اگه قرار نیست خودشو اصلاح کنه بیشتر فکر کن برا آینده

وگرنه تا یک عمر همش میخوای حرص بخوری نمیشه که اینجوری حقوقشم اگه تموم شده باید برا تو تموم شده باشه نه جای دیگ

اگه قرار نیست خودشو اصلاح کنه بیشتر فکر کن برا آینده وگرنه تا یک عمر همش میخوای حرص بخوری نمیشه که ...

اصلا هم خرج من نمیکنه فقطم میگه تموم شد کجا تموم شد دیگع نمیدونم خسته شدم بخدا اصلا انگار زبونم قفله نمیتونم باهاش دعوا کنم هرچی میگه همون میشه نمیتونم دردامو ب زبون بیارمممم اصلا پیشش

اصلا هم خرج من نمیکنه فقطم میگه تموم شد کجا تموم شد دیگع نمیدونم خسته شدم بخدا اصلا انگار زبونم قفله ...

به پدر و مادرت بگو یا خواهری برادری صحبت کن و پیگیر باش ازشون مشورت بگیر ببین نظرشون چیه اگرم گفتن بساز باهاش قبول نکن بگو اون باید خودشو اصلاح کنه

چطور ازدواج کردین؟

به پدر و مادرت بگو یا خواهری برادری صحبت کن و پیگیر باش ازشون مشورت بگیر ببین نظرشون چیه اگرم گفتن ب ...

خواهر ندارم😔 برادرام از خودم کوچیک ترن مامان بابامم اون منطقی نیستن ک این چیزا فک کنن

احساس میکنم برام دعا کرده ک نمیتونم ب هیچی اعتراض کنم فقط میریزم تو دلم خیلی هم تو کار دعا کردنه

خواهر ندارم😔 برادرام از خودم کوچیک ترن مامان بابامم اون منطقی نیستن ک این چیزا فک کنن

عزیزکم🥲پس همه تلاشتو بکن که بتونی با خودش حرف بزنی، باید باهاش از همه راحت تر باشی نزار سواستفاده شه . کاملا آروم و محترمانه صحبت کنید بگو من نمیخوام هر دفعه از دست هم سر این موضوع ناراحت شیم و بگو که این درست نیست به حرفی که میزنه عمل نمیکنه،بگو بیا مشکلات همو بگیم که سعی کنیم درستش کنیم برا آینده بهترمون یذره عشوه و سیاست های زنانه هم به خرج بده تاثیرش بیشتر شه

احساس میکنم برام دعا کرده ک نمیتونم ب هیچی اعتراض کنم فقط میریزم تو دلم خیلی هم تو کار دعا کردنه

نه بابا چرا برا زنش دعا کنه 

توهم نریز تو خودت بگو همه حرفاتو

با لحن و موقعیتی که فکر میکنی مناسب تره،قطعا حرف زدن میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه

عزیزکم🥲پس همه تلاشتو بکن که بتونی با خودش حرف بزنی، باید باهاش از همه راحت تر باشی نزار سواستفاده ش ...

بخدا همین کارار کردم فقط میگه باشه ب زبون میگه تو جون بخواه زندگی من مال توعه فلان ولی عمل نمیکنه بعدم نمیتونم چیزی هم پیش کسی بگم اگه‌بگم کل فامیل خبر دار میشن😔😭

نه بابا چرا برا زنش دعا کنه  توهم نریز تو خودت بگو همه حرفاتو با لحن و موقعیتی که فکر میکنی م ...

مرسی از راهنمایی هاتت عزیزدلممم توهم جا خواهر نداشتمی😪

❤️انشاالله درست میشه🫂

😘😘