2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم 

با اجازت اسی

منم یسوالی دارم خدمتتون

کاور ناخن شصت پا با لاکژل ساده چند تومن هزینشه؟

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
با اجازت اسی منم یسوالی دارم خدمتتون کاور ناخن شصت پا با لاکژل ساده چند تومن هزینشه؟

دور ور ۱۲۰ تا ۱۵۰ اینا هست البته من این خدمات رو انجام نمیدم چون احتمال قارچ گرفتن ناخن خیلی خیلی بالاس 

من میخام بدونم درامدش جوری هست که اگه تو یه سالن خوب کار پیدا کردم بتونم بعد یمدت کار و پول جمع کردن ...

اوائل خب یکم طول میکشه تا به دراومد برسی تا شیش ماه اینا بعد ۶ ماه اگ کارت خوب باشه به درآمد خوبی میرسی با سالنا میتونی به صورت درصد یا اجاره ای همکاری کنی خوب بخوای کار کنی در اومد میانگین ماهانه ۱۰ تا ۱۵ ملیونها البته به جایی ک هم کار میکنی خیلی مربوطه بعد اینک تونستی ۴۰ تا ۶۰ تا مشتری ثابت داشته باشی میتونی خودت مستقل کار کنی 

ببخشید عزیزم هزینه شرو کار چقده حدودی ؟ 

هزینه شروع کار بخوای وسایل متریال خوب و دوره ورکشاپ خوب شرکت کنی ۲۰ تومن اینا حداقل میخواد اما ارزش هزینه کردن داده تگ علاقه داری