2777
2789
هزینه شروع کار بخوای وسایل متریال خوب و دوره ورکشاپ خوب شرکت کنی ۲۰ تومن اینا حداقل میخواد اما ارزش ...

اها ممنون عزیزم 

یه سوال دیگه عزیزم من اگه یاد بگیرم چون تازه کارم هیچ سالنی قبول نمیکنه ک باید رو ناخونای اطرافیانم کار کنم یا چه جوریه از کجا باید شرو کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوائل خب یکم طول میکشه تا به دراومد برسی تا شیش ماه اینا بعد ۶ ماه اگ کارت خوب باشه به درآمد خوبی می ...

اگه تو تهران تو یه منطقه خوب و سالن خوب و معروف بشه کار پیدا کرد چطور؟

درامدش بسته به شهرته من ماهی ۸ تومن اینا درامد دارم گاهی بیشتر گاهی کمتر

تهران چقدره؟ بنطرتون اگه منم ماهی ۱۰ ۱۱ تومن درامد داشته باشم میتونم مستقل شم

اها ممنون عزیزم  یه سوال دیگه عزیزم من اگه یاد بگیرم چون تازه کارم هیچ سالنی قبول نمیکنه ک بای ...

من داشتم هنرجوهای ک قبل اینک دوره هاشون تموم شه شروع کردن تو سالن به کار اگ کارت اوکی باسه جرا قبول نمیکنن میتونی تا یه مدت ک دستت بخوابه تو خونه کار کنی مشتری بگیری عزیزم 

تهران چقدره؟ بنطرتون اگه منم ماهی ۱۰ ۱۱ تومن درامد داشته باشم میتونم مستقل شم

اره ولی میتونی از این هم بیشتر در بیاری تهران ک الان کاشت معمولی دور ور ۳۰۰ به بالاس برا مستقل شدن فق فقط مشتری ثابت میخواد 

فک کنم تهران ۱۰ تا ۱۵ باشه عزیزم اره حتما

بخصوص دمه عید تا ۲۰ هم میتونی بری من الان ۶ ساله کار میکنم اوایل زیاد مشتری میگرفتم در امدم که راضیم کرد الان روزی ۳ نفر اینا رو میرسم 

من داشتم هنرجوهای ک قبل اینک دوره هاشون تموم شه شروع کردن تو سالن به کار اگ کارت اوکی باسه جرا قبول ...

اخه میگن باید مشتری داشته باشی 

بعد عزیزم باید طراحیمم خوب باشه ؟ 

بخصوص دمه عید تا ۲۰ هم میتونی بری من الان ۶ ساله کار میکنم اوایل زیاد مشتری میگرفتم در امدم که راضیم ...

من ۴ ساله کار میکنم البته خدمات ندارم زیاد مدرک مربیگری دارم اموزش میدم 

من ۴ ساله کار میکنم البته خدمات ندارم زیاد مدرک مربیگری دارم اموزش میدم 

خوبه جانم موفق باشی منم قبلا اموزش میدادم بعد ازمون استخدامی دادم اموزش پرورش قبول شدم الان دیگه نمیرسم خیلی خیلی کم