2777
2789
از نظر من این کار پولش از گوشت سگ حروم تره البته ببخشیدا چون بازی با جون مشتریه 

مگه چیه که با جون مشتری بازی میشه عمل قلب باز هست!!!اگه میشه برام توضیح بدین چون اطلاعی ندارم 

مگه چیه که با جون مشتری بازی میشه عمل قلب باز هست!!!اگه میشه برام توضیح بدین چون اطلاعی ندارم 

عزمزم کاشت ناخن برای پا اصلا خوب نیس اکثر مواقع باعث قارچ های پیشرفته میشه چون پاااا تو کفش همیشه در رطوبته همین قضیه باعث قارچ میشه قارچی هم ک به درستی درمان نشه میزنه بقیه انگشت هام قارچ میگره پوست هم در گیر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم کاشت ناخن برای پا اصلا خوب نیس اکثر مواقع باعث قارچ های پیشرفته میشه چون پاااا تو کفش همیشه در ...

برا دست چطور؟راسته میگن قارچ میزنه باید بری چند وقت یکبار نمیدونم چکارش کنی!!

برا دست چطور؟راسته میگن قارچ میزنه باید بری چند وقت یکبار نمیدونم چکارش کنی!!

برا دست احتما قارچ خیلی کمتر از پاعه دست معمولا بخاطر متریال بی کیفیت یا هوا  گرفتن ناخن احتمال قارچ داره یه چند وقت یک بار باید ناخن هارو ریمو کنی قارچ جاهای تاریک و مرطوب خیلی زود رشد میکنه برای درمان قارچ باید به پزشک مراجعه کنی در مورد های ک قارچ فعلا زیاد رشد نکرده اون قسمت رو میشه تراشید قارچ رو جدا کرد جاشو با کلیر پر کرد امااا در مواقع حاد حتما باید زیر نطر دکتر  درمان شه ک بقیه انگشت ها یا پوست درگیر نشه بخاطر همینه ک من میگم دوست ندارم انجام بدم 

برا دست احتما قارچ خیلی کمتر از پاعه دست معمولا بخاطر متریال بی کیفیت یا هوا  گرفتن ناخن احتمال ...

هر جا برای خدمات کاشت میرید حتما مطمعن باشی لوازم اسریل شدس الان بهداشت سالن هارو چک میکنن چون شکایت از ناخن های قارچی خیلی زیاد شده 

برا دست احتما قارچ خیلی کمتر از پاعه دست معمولا بخاطر متریال بی کیفیت یا هوا  گرفتن ناخن احتمال ...

ممنون از راهنماییتون والا من خودم دوست ندارم بخاطر نماز میخونم و غسل  ولی شوهرم خیلی گیر میده ناخن بکار  اگه شد ببینم میتونم بیخیالش کنم