2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 69 پست
جاش نمک بذار برمیگرده

چطوذی عزیزم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
چطوذی عزیزم

جا وسیله ها که برده مقداری نمک بریز تو پلاستیک و بذار وسوره جن را بدون بسم الله هم بخون انشاالله پیدا میشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جا وسیله ها که برده مقداری نمک بریز تو پلاستیک و بذار وسوره جن را بدون بسم الله هم بخون انشاالله پید ...

چهل بار بی وقفه سوره جن رو خوندم البته با بسم الله

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
تو یه کانال یکی مالشو دزدیده خانوم بهش ختم داده پیدا شده.. اگ ایتا داری کانالشو میفرستم بهش پیام بده ...

عزیزم میشه کانالو بفرستی

چهل بار بی وقفه سوره جن رو خوندم البته با بسم الله

ایندفعه بدون بسم‌الله بخون ونمک راهم بذار انشاالله پیدا میشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ایندفعه بدون بسم‌الله بخون ونمک راهم بذار انشاالله پیدا میشه

چشم اگه پیدا بشه دعات میکنم. 

چشم اگه پیدا بشه دعات میکنم. 

چشما بی بلا تاپیکت را بذاربمونه پاک نکن پیش ی خانومی میرم واست استخاره میگیرم انشاالله  گوش شیطون کر تا آخرهفته خودش اجازه بده وبرم خبرشا بهت میدم فقط اسم خودت را بگو بهم تا واست بگیرم

چشما بی بلا تاپیکت را بذاربمونه پاک نکن پیش ی خانومی میرم واست استخاره میگیرم انشاالله  گوش شیط ...

خدا عوضت بده تا آخر عمرم دعات میکنم اسمم فاطمه س

خدا عوضت بده تا آخر عمرم دعات میکنم اسمم فاطمه س

فدات عزیزم خبرشا بهت میدم😍😍😘😘

فدات عزیزم خبرشا بهت میدم😍😍😘😘

منتظر خبرت میمونم❤❤❤ امیدوارم آدمایی مثل تو، تو این دنیا زیاد باشن

با اجازه اسی تاپیک آخرمو گزارش بزنید خیلی مهمه

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

انشاالله پیدا میشه عزیزم غصه نخور یک حکمتی داشته

ماهم خونمون دزد زد طلاهای زنداداشمو برد خیلی دلمون سوخت پیگیرم شدیم پلیسم اومد انگشت نگاری اما چه فایده هیچ خبری نشد الانم دیگ فراموش کردیم تو هم صبور باش 

طبقه اولید؟حفاظ نداشته پنجره؟

بله عزیزم طبقه اولیم و متاسفانه از طرف حیاط حفاظ نداشت