2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 69 پست

من تو عروسیه خواهرم یه دقیقه کفشامو در اوردم رفتم داخلو اومدم بیرون دیدم کفشام نیستن...خییییلی غصه خوردم اولین بارم بود که کفشامو میپوشدم تازه خریده بودم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری تونستن بیان؟

پنجره رو شیکوندن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

دزد زیاد شده اونروز پسره تعریف میکرد دو نفر با پژو و پراید رفتن بیرون تو خیابون شب بوده نشسته بودن یه مرد مسلح با کلت و چن خشاب تیر امده پژوش رو برده داخل پژو ابزار کار مردِ بوده ماشین رو چن کیلومتر اونورتر ول کرده ولی ضبطش رو برده فک کنم دویست سیصد تومنی رو دزدیده بدتر از اون ماشینو قفل کرده پسره بدبخت برا باز کردن باز پول خرج کرده خدا به داد مردم برسه

به آشنا... شک ندارین..؟  من خر دزدی اطرافم دیدم فامیلشون از آب در اومده... چون با خبر بودن &nbs ...

خودمم فک میکنم آشنا بوده ولی خب دستم به هیچ جا بند نیست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
اره نمیدونی چقدر نذر کردم به قدری گریه کرده بودم چشمام از ورم زیاد باز نمیشد

اره عزیزم سخته تو این دوره زمونه آدم مالشو از دست بده که با کلی زحمت بدست اورده 

به لطف خدا از شما پیدا شد ایشالله خدا به استارتر هم کمک کنه 

عزیزم این حرفها بار روانی بدی داره!! لطفا مراقب باشیم با زبون تندمون کسی رو دلشکسته تر نکنیم وتو ا ...

عزیزم دقت کن میگه برای صد میلیون ناراحت نیست برای حلقه ها ناراحت هست غصه میخوره، منم گفتم شوهرشو نبردن که غصه میخوره، الان شما هر جا بری همون حلقه رو میسازن 

تو یه کانال یکی مالشو دزدیده خانوم بهش ختم داده پیدا شده.. اگ ایتا داری کانالشو میفرستم بهش پیام بده ...

ایتا ندارم ولی نصب میکنم. تو اینترنت هر دعا و نماز و سوره ای بود خوندم کلی هم نذر کردم ولی فایده نداشت

جاش نمک بذار برمیگرده

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نگران نیست، غصه میخوره برای حلقه ای که جایگزین میشه کرد، خدارو شکر که خودش و شوهرش هستن دوباره حلقه ...

آره ولی خریدنش واسه آدمایی مثل ما که بزور خرج خورد و خوراکو زتدگیمونو در میاریم سخته اونم تواین دوره و زمونه