2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 69 پست
بله عزیزم طبقه اولیم و متاسفانه از طرف حیاط حفاظ نداشت

خونه ی بابای منم دزد زد خالی بودااا اونوقت اومده بود ابگرمکنو باز کرده بود یه قطعه برده بود با کنتور اب و سر شیرای گاز ک برنجه عوضیو پیدا کردن اما نمیدونیم چکارش کردن ن خسارتی ن چیزی ازادش کردن رفتض

ایتا ندارم ولی نصب میکنم. تو اینترنت هر دعا و نماز و سوره ای بود خوندم کلی هم نذر کردم ولی فایده ندا ...

از شهید هادی بخواه که واسطه بشه پولتون برگرده تو ی تاپیک قدیمی مورد مثل شما زیاد بوده خانوما گفته بودن حل شده براشون چیزی نذر کن و ازشون بخواه که پیش خدا وساطت کنن 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زودتر دزدپیدامیشه عزیزم رفتین پیش پلیس؟ باغموغصه فقط دخترت اذیت میشه 

مرسی عزیزم بله رفتیم متاسفانه تا حالا نشنیدم پلیس اموال کسیرو برگردونه. بچم پسره عزیزم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
آره ولی خریدنش واسه آدمایی مثل ما که بزور خرج خورد و خوراکو زتدگیمونو در میاریم سخته اونم تواین دوره ...

عزیزم نمی خواستم ناراحتت کنم، الان برای همه سخته ولی ازدست دادن عشق یا خیانت غصه داره، حلقه در برابر ضرری که همسرت متحمل شده چیزی نیست انشالله که بزودی ضررتون جبران بشه 

مرسی عزیزم بله رفتیم متاسفانه تا حالا نشنیدم پلیس اموال کسیرو برگردونه. بچم پسره عزیزم

چی بگم آدم می مونه...من خودمم چندروزه حالم خوب نیس دلم میخواددادبزنم گریه کنم انقدشرایط اقتصادی سخت شده مخم ردداده

عزیزم نمی خواستم ناراحتت کنم، الان برای همه سخته ولی ازدست دادن عشق یا خیانت غصه داره، حلقه در برابر ...

ممنونم🙏

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
چشما بی بلا تاپیکت را بذاربمونه پاک نکن پیش ی خانومی میرم واست استخاره میگیرم انشاالله  گوش شیط ...

حنانه خانم استخاره گرفتین؟؟

حنانه خانم استخاره گرفتین؟؟

سلام عزیز دلم بخدا همین امروز باهاش تماس گرفتم متاسفانه مریض بود اجازه نداد خونش برم بخدا به فکرت هستم اصلا خجالت میکشم بیام نی نی سایت آخه ی نفر که شما باشی را چشم انتظار گذاشتم خودمم اعصاب خورده😔😔😔😔😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

سلام عزیز دلم بخدا همین امروز باهاش تماس گرفتم متاسفانه مریض بود اجازه نداد خونش برم بخدا به فکرت هس ...

دشمنت شرمنده عزیزم فدای سرت. هر وقت که تونستی نشدم فدای سرت

دشمنت شرمنده عزیزم فدای سرت. هر وقت که تونستی نشدم فدای سرت

ن میشه من به حرفی که بزنم عمل میکنم این هفته اجازه ندع شاید هفته دیگه راهم بده شما دعا کن خدا این خانوم را شفا بده آخه پیرزن هست شوهرش میگفت چندروز هست هر چی میخوره بعدش میگه دلم درد میکنه دستمون بند دوا ودکتر هست ازصبح کلی التماس خدا را دارم میکنم شفاش بده 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ن میشه من به حرفی که بزنم عمل میکنم این هفته اجازه ندع شاید هفته دیگه راهم بده شما دعا کن خدا این خا ...

خدا ایشاالهه شفاشو بده... شما خیلی دل مهربونی داری خدا اجرت بده

خدا ایشاالهه شفاشو بده... شما خیلی دل مهربونی داری خدا اجرت بده

قربونت بشم انشاالله  خدا جلوت رو سفیدم کنه وزود مشکلت را بتونم حل کنم

قربونت بشم انشاالله  خدا جلوت رو سفیدم کنه وزود مشکلت را بتونم حل کنم

شما روسفید هستی گلمایشالله توزندگیت همیشه آرامش داشته باشی