2777
2789
عنوان

دندان درآوردن نوزاد ۱۱ماهه

634 بازدید | 6 پست

سلام خانما دخترم دندون بالاش نوکش زده بیرون دوروزه اسهال داشت پودر کیدی لاکت دادم اسهالش کمی کمی صفت شد اما ودختر وقتی دفع داره گریه میکنه موقع مدفوع خیلی گریه میکنه چه اسهال باشه چه نباشه بنظرتون. مشکل از کجاست 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

معقدش زخم نیس؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معقدش زخم نیس؟

نه زخم نیس نمیدونم چرا اینجوری میکنه راستی ممکنه از پی  پی بدش بیاد چون وقتی میشورمش آرو میشه اما تا موقع ای نشستمش جیغ میزنه  

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

منظورت از اسهال چیه ؟ دندون به هیچ وجه نه تب میده نه اسهال ، دندون فقط می‌تونه کمی مدفوع رو از حالت عادی شل تر کنه و کمی پیشونی رو گرم تر از حد معمول کنه یعنی دماسنج بذاری نباید تب نشون بده مدفوعش هم نباید واقعا اسهال باشه فقط می‌تونه از حالت عادی شل تر باشه ، اگر اسهاله ببر دکتر مریض شده بچه 

ولی اگر منظورت از اسهال همون شل شدنه گریه هاش موقع دفع هم اگر توی این تایم فقط اتفاق افتاده می‌تونه نشون دهنده بی قراری های مربوط به دندون باشه ، دندونیشو بذار یخچال خنک بشه بده گاز بزنه ، مسواکشم همینطور بذار توی یخچال خنک شد باهاش بخارون براش یه ژلی هم هست میتونی از داروخونه بخری اونی رو بخر که اگه بچه خورد مشکلی نداشته باشه

.
نه زخم نیس نمیدونم چرا اینجوری میکنه راستی ممکنه از پی  پی بدش بیاد چون وقتی میشورمش آرو میشه ا ...

اگه واقعا اسهاله ، الکترولیت بدنش هست که داره خارج میشه خیلی تند و تیزه ، زود بشور بچه رو در لحظه که انجام داد بشور بچه رو هم نسوزه هم اذیت نشه 

.