2777
2789

مامانایی که پسر دارین مواظب باشین به خاطر مد و باکلاس بودن به پسراتون شلوار تنگ نپوشونین

من به خاطر یبوست، داشتم تو اینترنت سرچ میکردم چیزای مختلفی نوشته بود برا همن کنجکاو شدم و ادامه شو خوندم  یکی از چیزایی که نوشته بود این بود که: پوشیدن شلوار تنگ به خصوص در مردان اثرات منفی دارد. یک شلوار جذب میتواند جریان هوا را در اطراف لگن پایین بیاورد و به علت بالا بودن درجه حرارت در بیضه ها موجب کاهش تعداد اسپرم شود..............گفتم بیام اینجا بگم یه موقع خدایی نکرده برا بچه هاتون در آینده مشکلی پیش نیاد.

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من مشکل اسپرم داشت دکترش گفت لباس زیر تنگ با شلوار جذب اصلا نپوش 

واقعا بهتره از دوران بچگی مراقب لباس پوشیدن پسر بچه ها بود 👌

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
چقد پسر داری سخته  الان تاپیک عروسا رو میخونم میگم یعنی ی زن میاد کاری کنه پسرم نیاد پیشم وای

اره منم یه داداش دارم میترسم زن بگیره دیگ نیاد پیش ما 

آخه خیلی دوستش دارم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چقد پسر داری سخته  الان تاپیک عروسا رو میخونم میگم یعنی ی زن میاد کاری کنه پسرم نیاد پیشم وای

😂😂😂😂😂من یه دختر دارم یه پسر ،، مادرم همیشه میگه بخاطر داشتن یه دختر از خدا تشکر کن وگرنه از پسر و عروس آبی برای آدم گرم نمیشه

اره منم یه داداش دارم میترسم زن بگیره دیگ نیاد پیش ما  آخه خیلی دوستش دارم

منم ی داداش دارم رابطمو با زنش خوب کردم اینا رو ک اینجا میخونم میگم وا پس چرا من اینجوری هستم اینا چرا اینجوری هیتن