2777
2789
عنوان

مامانایی که بچتون پسره یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته سن بلوغ

الان اسپرم ندارن که

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم ی داداش دارم رابطمو با زنش خوب کردم اینا رو ک اینجا میخونم میگم وا پس چرا من اینجوری هستم اینا چ ...

ما اینجا همه چیزو از زبون عروس میخونیم خدا میدونه در واقعیت چی باشه

من ترسیده شدم کلا

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
چقد پسر داری سخته  الان تاپیک عروسا رو میخونم میگم یعنی ی زن میاد کاری کنه پسرم نیاد پیشم وای

بچه هامون درست تربیت کنیم بقیش بسپار به خدا

خود مادرشوهرا هم کرم میرزن والا هیچ ادم سالمی مرض نداره بادبقبه دشمنی کنه

چه خوبه که گاهی از این تاپیک‌ها هم میبینیم 🌹🌹 به نظر من لباس بچه باید راحت باشه  دختر و پسر ...

خواهش میکنم گلم

کاملا درسته

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
همونه عربها فرت و فرت بچه میارن ایرانیا چندسال واسه یه بچه باید صبر کنن.شلوار تنگ رو مد کردن زن و مر ...

راست میگینا بهش فکر نکرده بودم

سیستان بلوچستانم همینجور. یکی از کاربرا عکسشو همینجا گذاشته بود

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

شوهرمنم واریکوسل داشت عمل کرد بچه دارشدیم چون قبلش سقط داشتم توی تاپیکای اولم هست شوهرمنم لباس زیر هفتی تنگ میپوشید همش.مرسسی اسی که یاداوری کردی. من دوتا پسزام تاجایی که میتونم تنگ نمیپوشونم

شوهرمنم واریکوسل داشت عمل کرد بچه دارشدیم چون قبلش سقط داشتم توی تاپیکای اولم هست شوهرمنم لباس زیر ه ...

خدارو شکر که مشکلتون حل شده

خواهش میکنم عزیزم