2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور گیرداده ...

461 بازدید | 30 پست

چند وقته چپ میره راست میاد میگه باز بچه میخوام 

بخدا من اصلا امادگیشو ندارم تازه یکم بچم ازابو گل درومده دارم نفس میکشم هرچقدر میگم من نمیخوام دیگه میگه تو فقط از سرتنبلی میگی 

چجوری قانعش کنم بیخیال شه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اول چیزی بنامم بزن بعد من دربست دراختیارتم 

دیگه محاله حرفی از بچه بزنه 

یا بگو بیمارستان خصوصی میرم پوشک داری روزی ۵ ۶ تا مصرف داره شیرخشک داری بخری دیکه بچه اول نیست که بدنم حون نداره 

آر خرج و مخارج بترسونش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
۴

واقعاهنوززوده من بچه هام دوسال بینشونه الانم که ۱۰ و۸ ساله ان هنوز درگیرم بادعواهاشون ودرس ومشقشون که بایدبه دوتاش برسی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

شرایطش رو ندارین ؟ بهش بگین خب مثلا بدنیا اومد باید کمک کنه و یه قسمتی از مسئولیتشو قبول کنه

با پرویی میگه من صبح تاشب سرکارم ولی همه چی براتون میخرم 

یعنی توقع کار توخونه نداشته باش فقط پولی تامین میکنه