2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور گیرداده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست

زیاد تحریکش نکن خیلی مصر‌ نگو نه، اصلا نمیخوام. یکم خرج بذار رو دستش خودش پشیمون میشه 

والا‌چه دل خجسته ای دارن این مردا به خدا انگار جونمون و از سر راه اوردیم

با پرویی میگه من صبح تاشب سرکارم ولی همه چی براتون میخرم  یعنی توقع کار توخونه نداشته باش فقط ...

بگو پس بیه 👍

بگو من راضی نیستم دیگم دوست ندارم بچه دار شم با این شرایطی که تو ساختی همین یدونه ام برام بسه

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوستدارم اینکارو کنم هی میگه مامانت بهت خط میده  مامانم چندبارگفته نیارین دیگه خودتون ...

همسر منم ۵تا میخواست خب

بچه اولمون پسر شد و الان دقیقا ۴سالشه 

ی بچه ک انگار اومده فقط مارو عذاب بده 

الان همسرم میگه کاش همینم نمیخواستیم انقد از بجع بیزار شده کار من راحت شدع میگه تا اخرعمرم دیگه نمیخوام   

اگه بچت پسر شیطون وتخس وبدقلق و خرابکار بود عالی میشد 

ما دهنمون سرویس شده از دستش

بچت چیه؟؟؟؟جنسیتش

چه جالبن  مردا ی مردم من که دفعه اول باردار شدم بهش گفتن تا چند روز سر سنگین بود چند روز پیشم گ ...

مگه اولی سقط شد

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

زیاد تحریکش نکن خیلی مصر‌ نگو نه، اصلا نمیخوام. یکم خرج بذار رو دستش خودش پشیمون میشه  وا ...

برنامه ام ریخته تابستون اقدام کنه بچه بهاری شه ب الودگی هوای پاییز و زمستون نخوره😂😂بخدا دیوونس

همه چیش ب نامم بنده خدا

خب از مخارج بچه بترسونش

اگه شرایط مالی هم داری بد نیست دوتا 

منم دوست داشتم دوتا باشن ولی واقعا جونشو ندارم نمیتونم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
برنامه ام ریخته تابستون اقدام کنه بچه بهاری شه ب الودگی هوای پاییز و زمستون نخوره😂😂بخدا دیوونس

والا تو این هوا و آب و گرونی و مملکت بی ثبات واقعا دل خجسته ای دارن چند روز خودتو بزن به مریضی بچه رو بسپر بهش 

خب از مخارج بچه بترسونش اگه شرایط مالی هم داری بد نیست دوتا  منم دوست داشتم دوتا باشن ولی واق ...

تازه شبا تاصبح میخوام بخدا ی ساله زندگیم نظم داره تنم میلرزه بهش فکرمیکنم بچم رفلاکسی بود تا۶ماه یسره گریه میکرد

بچه منم خیلی شیطوووونه

پسر من ک دیگه هرجا میریم میگن خدا صبرتون بده 

دیگه رسما ما رو ب جنون رسونده با اذیتاش 

مریضیاش. بدغذاییش و...

کامل بیخیال شده ومیگه گوه خوردم بچه خواستم به قبر پدرم خندیدم   

وقتی خونس بچه رو بنداز رو دستش ازش کار بکش 

مثلا کارایی مثل مسواک زدن حمام کردن بچه خوابوندن قصه خوندن رو گاهی بسپار بهش بفهمه چقد سخته 

فکرکنم بچه داری نمیکنه درجریان نیس

والا تو این هوا و آب و گرونی و مملکت بی ثبات واقعا دل خجسته ای دارن چند روز خودتو بزن به مریضی بچه ر ...

خودش اصلا توخونه کمک نمیکنه مدلشه تامیگی مریضم یا کاردارم میبره خونه مادرش ب اوناام قشنگ میگه زنم خستس ی دقیقه این بچه رو نگهدارین😐