سلام دوستان بچه ام وقتی راه افتاد باپاهاب باز وزانوهای خم راه میرفت این مدل راه رفتنش ادامه داشت تا دوسه ماه تااینکه بعدش یک مقدار زانوهاش صاف شدولی زانوهاش ضربدری شد وانگشتاشو روبه بیرون میزاره ...سابقه ی پای ضربدری هم نداشتیم توخانواده هامون...اگه کسی در این مورد تجربه ای داره لطفا بهم اطلاعات بده ممنونم ازتون
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم حتما ببرش دکتر اگه تهرانی دکتر تقی بغدادی فوق تخصص ارتوپدی کودکان کارش عالیه اگه تونستی حتما ب ...
نه تهران نیستم ولی همین شهر خودمون یک ماه پیش نوبت براش گرفتم اسفند بهم نوبت داده دکترش شش ماه ایران شش ماه آلمان...نمیدونم چرااینجوری شد واقعا خیلی ناراحتم وغصه میخورم به خاطر همین عصبی پرخاشگر شدم
نه عزیزم اسفندماه نوبت دارم...البته یک دفعه که مریض بود بردم بستریش کردم ازپزشک اونجا پرسیدم گفت تکا ...
باید پیش یه دکتر متخصص برید زود خوب میشه اصلا نگران نباشید
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
هزیزم شما بردی دکتر چی گفت؟! پای پسرم ضربدریه بردم دکتر اما گفتن تا سه سال دست نگه دار اگه بهتر نشد ...
اقدام درمانی بهترینش به نظرمن بریس ولی بچه ها تواین سن واسه بریس همکاری نمی کنن.دکتر واسه پسرمن عکس مچ دست هم نوشت که سن استخوانی کمترااز سن تقویمی بود.گفت خوبه هرروز رینک پلاس بده بعد از 6ماه بیار.البته به دستیارش گفت عکس زانوهم بنویس ولی من نمیدونم چراننوشت.کلی هزینه مطب ها میکنیم آخرم نیمه نصفه کار انجام میدن