2777
2789

بعد از 4ماه اونم با زور و التماس اومدم خونه مامانم شوهرم باهام قهر کرده زنگ میزنم جوابمو میده و خیلی سرد باهام صحبت می‌کنه حتی حالمم نمیپرسه بخاطر اینکه بهش گفتم می‌خوام 10روز بمونم میگه زن اصلا نباید بره خونه باباش بهش میگم من خب ازشون دورم تو شهر غریبم احتیاج دارم ببینمشون اما بازم حرف خودشو میزنه نمی‌دونم چجوری بهش بفهمونم که منم این حقو دارم که بیام خونه بابام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم هستم خیلی ناراحتم خیلی

محل نده بهش میدونه حساسی اذیتت میکنه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

اوه چقدر بد مهربانانه بهش بگو نیاز دارم خانوادمو ببینم اگر یروزی خدای نکرده از دستشون بدم تا اخر عمر نمیبخشمت ک نزاشتی سیر سیر ببینمشون 

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀

خب هر کس راه دور هست همین کارو می‌کنه 

شوهرت چقدر دیکتاتوره 

دایی منم شهرستانه وقتی میان تهران داییم یه هفته میمونه که مرخصی داره بعد می‌ره و زن داییم و بچش دو سه هفته بعد برمیگردن 

کلی هم به زنش احترام میزاره 

الآنم اومدن تهران رفته برا روز زن برا خانومش طلا خریده ۵۰ تومن

من درکت میکنم اونقد اذیت میکرد ک نگو از روز دوم شروع میکرد کی میای کی میای فرداش باز میگف امروز ک میای

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه