خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
نگران نباش خونه دارشدن مشکل خیلی هاست خیلی ها خونه ندارن و به سختی میگذرونن
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
واقعا درکت میکنم ان شاالله خدا حاجت روات کنه عزیزززدلم 😘 دوست عزیزم ان شاالله بهترینها نصیبت بشه و تو حالت ناباوری حاجت روابشی به حضرت رقیه و حضرت علی اصغر علیه السلام 💚
واقعا درکت میکنم ان شاالله خدا حاجت روات کنه عزیزززدلم 😘 دوست عزیزم ان شاالله بهترینها نصیبت ...
قربونت عزیزم که اینقدر دلت پاکه. امشب از ناراحتی به اینجا پناه آوردم از صبح بغض تو گلومه. انشاالله خدا هم یه نظری به ما کنه با دعای شما خوبان. هر چی از خدا میخواید بهتون بده بحق پنج تن
قربونت عزیزم که اینقدر دلت پاکه. امشب از ناراحتی به اینجا پناه آوردم از صبح بغض تو گلومه. انشاالله خ ...
عزیزم من آدم خوبی نیستم ولی معتقدم دعا واسه دیگران بیشتر میگیره وبه الرحمن الرحیم بودنش امیددارم هرچقدرم بد باشم بازم شاید به خاطر دیگران این رومو زمین نندازه و حاجتم یعنی دعام درحق دیگرانو قبول کنه 😍😍ان شاالله واقعا ازته دل میخوام خونه داربشین واست آیت الکرسی میخونم 😍😍
قطعا خوب و مهربونی که میتونی در حق دیگران که حتی نمیشناسی دعا کنی. فدای قلب بزرگت
فدانشی 😍😍