2777
2789

بچه ها من و همسرم هیچ مشکلی نداشتیم تا وقتی که این اوضاع لعنتی گرونی و به هم ریختن خیابونا پیش اومد امسال کار شوهرم خیلی ضربه دید و اونم خب تحت تأثیر این چیزا همه فکر و ذهنش درگیره... هم جسمی هم روحی شدید....اصلا نمیتونه بخوابه و یه مدته خیلی سرد شدیم هر دو نمی‌دونم چی میتونه اوضاعمون رو خوب کنه

دعا کنین این روزا تموم بشه 🥺🙏🏻

صلواتی برای ظهور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هممون همینیم اخرین باری ک از ته دل خندیدم یادم نیست همش داریم دو دوتا چهرتا میکنیم ببنیم میتونیم پول تا اخر ماه برسونیم متاسفانه مردامون افسرده شدن ما زنا هم همینطور

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

همسرمنم همينجوري شده رفت دكتربهش دارو داده لاقل شب ميخابه خيلي شرايط سختي متاسفانه

میشه داروشو بگی 

اگه یه خواب اوره معمولیع بگو منم بگیرم

صلواتی برای ظهور

خب شما سعی کن روحیشو عوض کنی

بهش محبت کن باهاش حرف بزن،دوتایی فیلم ببینید، باهم برید بیرون

الان اکثر مردا بدلیل مشکلات اقتصادی اوضاعشون اوکی نیس نا خانوما باید تو این مواقع حواسمون بیشتر بهشون باشه 

خودتو دوس داشته باش💜

پیشش بشین بهش دلگرمی بده تو این موقعیت بهش غر نزن پ بهش بگو درکت میکنم و لازم نیست زیاد خودتو اذیت کنی دستشو بگیر

یه جور فرصتشو پیش بیار بگو میخام باهات صحبت کنم 

و اینجور بهش بگو..این حرفا باعث میشه کمی هم از فکر دربیاد ک به رابطتون هم کمک میکنه

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
هممون همینیم اخرین باری ک از ته دل خندیدم یادم نیست همش داریم دو دوتا چهرتا میکنیم ببنیم میتونیم پول ...

خدایی سخته 

من همش غصه شوهرمو میخورم خیییلی تحت فشاره

صلواتی برای ظهور