بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم الان تاپیک قبلیتون رو دیدم فردا از همسرم میپرسم ایشون حتما اطلاع داره
شهرک امین بوده منم اینجا زندگی میکنم خیلی میترسم سه روز پیشم یه کی دیگرو اینجا کشتن جلوی در . اصلا حال خوبی ندارم من چند وقته اومدم اراک وحشت کردم نمیدونم چیکار کنم
آره متاسفانه .از پنجره دیدم خیلی معلوم نبود اما طرف و زدن و فرار میخواستن بکشن مقاومت کرد اصلا از دیروز نابودم عزا گرفتم میترسم شوهرم میره سر کار نیاد بکشنش
شهرک امین بوده منم اینجا زندگی میکنم خیلی میترسم سه روز پیشم یه کی دیگرو اینجا کشتن جلوی در . اصلا ح ...
الهی بگردم......نگران نباش عزیزم......منزلتون اپارتمانیه؟ تنها زندگی میکنید؟......میدونم استرس دارید ولی حتما کنترل کنید درب منزل بیجهت باز نمونه ....شب ها حتما قفل کنید.....توکل به خدا.....فردا از همسرم میپرسم ببینم جریان چی بوده.....بهتون اطلاع میدم
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
خدا نکنه عزیزم....خدا حافظ خودتون و همسرتون باشه شاید قضیه خصومت شخصی بوده.......اروم باشید .....اس ...
من یه بار تو گروگانگیری بودم نو کودکیم فقط ۷ سالم بوده الان با ۳۰ سال سن هنوز نتونستم هضم کنم .😭😭😭 دوباره این اتفاق وحشتناک جلو چشمم نابودم کرده همش تپش قلب و بی خوابی و ترس و استرس.نگران شوهرمم . فقط خدا کنه پیدا شن بهم ارامش بده