2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

195 بازدید | 20 پست

ما مستاجریم و پول پیش کم دادیم با اجاره .خونمون معمولیه ولی با همسایه ها دوستم حالا شوهرم میگه خونه رو عوض کنیم و بهترشو بگیریم  و رهن کنیم در این صورت پول میاره اگه بگم نه پولشو نمیگیره و میمونه دست شریکش اگه هم برم همسایه هامو دوس دارم ،شما بودین چیکار میکردین؟

خدایا میدانم که میبینی...

برو بابا

همسایه کیلو چنده

پسفردا لنگ پول باشید همسایه میادپول بده!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی منم یه هفته هست اومدم خونه ی جدید    توخونه ی قبلی خیلی صمیمی بودم باهمسایه هام  وقتی اومدم اینحادوسه روز گریه میکردم ولی الان مهم نیست دیگه برام توهم عادت میکنی ول کن همسایرو  به سودو پیشرفت زندگیت فکرکن

بی خیال اگه توام نری یه روز اونا می رن مطمئن باش کسی منتظر تو نمیشه راهتو برو دوستای جدید پیدا می کن ...

اونا صاحب خونه ان،شوهرم با شریکش خیلی رفیقه اگه من بگم نه میگه خب نریم و پول نمیگیره 

اسی منم یه هفته هست اومدم خونه ی جدید    توخونه ی قبلی خیلی صمیمی بودم باهمسایه هام  ...

البته من مامانمم نزدیکمه میتونم تو همین منطقه بگیرم ،آره واقعا آدم خودش مهمتره

والا من راضی میکردم بمونیم اما پول رو بگیره اونم نه بخاطر همسایه ها بلکه سختی جابجایی و هزینه جابه جایی وقتی از خونه راضیم دلیلی نداره هزینه کنم .اگه راهی نداره پول رو بگیره بخاطر همسایه ها از پول نمی‌گذاشتم بالاخره اقتصاد مهم تره تو این دور و زمونه

اونا صاحب خونه ان،شوهرم با شریکش خیلی رفیقه اگه من بگم نه میگه خب نریم و پول نمیگیره 

خب به نظرت اگه خونه بهتر بگیرن به خاطر تو می مونن اونجا🧐بعدم می تونی ارتباطت رو حفظ کنی

والا من راضی میکردم بمونیم اما پول رو بگیره اونم نه بخاطر همسایه ها بلکه سختی جابجایی و هزینه جابه ج ...

مشکلم همینه دیگه شوهرم تا مجبور نباشه پول نمیگیره میگه الان نیاز نداریم حالا بعد میگیرم  با پولی ک گفته میگیره میتونیم یه خونه خیلی خوب رهن کنیم