2777
2789
عنوان

باردارم گفتن بچه مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چی سونو نرفتین

من سونو واژینال دادم گف ک قلبش متوقف شده و بندازش حالا شنیدم انداختن بچه ۵یا ۶هفته خیلی سختهه ووحشتناکه دردش بیشتر نمیوفته باید کورتاژ کرد اخه من نمیتونم کورتاژکنم واقعا میترسم ای خدا تحمل درد ندارم

من سونو واژینال دادم گف ک قلبش متوقف شده و بندازش حالا شنیدم انداختن بچه ۵یا ۶هفته خیلی سختهه ووحشتن ...

نه عزیزم اتفاقا با دارو بیفتی رو خونریزی دفع میشه همین تو سایت خیلیا بودن تو همین هفته ها با دارو سقط کردن 

نه عزیزم اتفاقا با دارو بیفتی رو خونریزی دفع میشه همین تو سایت خیلیا بودن تو همین هفته ها با دارو سق ...

عزیز بیا ببینم بچت چی شد من ک دوروز بستری شدم باقرص سقطش کردم چقدم اذیت شدم

عزیز بیا ببینم بچت چی شد من ک دوروز بستری شدم باقرص سقطش کردم چقدم اذیت شدم

برای منم سقط شد عزیزم رفتم سونوگرافی یجای دیگه کارشم خیلی عالیه قطعی گفت پوچه  اومدم خونه یکساعت بعدش دیدم درد دارم رفتم دستشویی دیدم افتادم به لکه بینی دیگه الانم همش دارم زعفرون اینا میخورم که دفع شه خیلیم درد دارم بیمارستانم رفتم دیروز گفتن صب بیا بستری شو برای کورتاژ ولی دیگه گفتم نه وقتی خودم افتادم خونریزی داره دفع میشه دیگه چرا برم کورتاژ...نمیدونم حتمن خدا اینجور صلاح دید برامون 

کرتاژچرا من ک با قرص سقط شد ولی خیلی اذیت داره ادم مرگو ب چشم میبینه

نمیدونم دکتر اینجور گفت خاک بر سر منم نمیخاستم کورتاژ کنم چون خ می‌ترسم همش زعفرون اینا میخورم بخدا دیشب مرگ و ب چشم دیدم انقد که درد کشیدم