2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی قراری و استرس خودش تاثیر منفی میذاره سعی کن ارامش داشته باشی بیخیال باشی وگرنه برات دیر میگذره کتاب بخون قران بخون ذکر بگو فیلم ببین گوشی کم مصرف کن تا دهمین روز انتقالت هم صبر داشته باش بعضی داروها هم باعث مثبت کاذب میشه

عززیزم روز چهار انتقال جنین خیلی خیلی زوده برای انتقال چرا زدی اصلا؟؟؟دارو چی مصرف کردی؟  اگه ...

اونقدر بی قرارم که زدم

جنین هام ۳‌روزه هستن،سه تا انتقال دادم

آخه خیلی زوده به این زودی مگه نشون میده

هورمون HCG بارداری رو مشخص می‌کنه گلم 

وقتی باردار شی این هورمون از کوریون تو خونت ترشح میشه 

خون هم دائما در حال گردشه پس سرعتش مهم نیست 

فقط آرامش خودتو حفظ کن یه مدت دیگه آزمایش خون بده 

اونقدر بی قرارم که زدم جنین هام ۳‌روزه هستن،سه تا انتقال دادم

چند سالته؟

ان شالله که مثبت میشه عزیزم برای جنین سه روز خیلی زوده الان قشنگ ارامش داشته باش جنین سه روز تا پنج روز طول میکشه تا به رحم بچسبه 

منم این ماه پریود شم میرم برای انتقال

چند سالته؟ ان شالله که مثبت میشه عزیزم برای جنین سه روز خیلی زوده الان قشنگ ارامش داشته باش جنین سه ...

۲۸ سالمه

آره خیلی زوده 

من دو بار انتقالم کنسل شد یبار بخاطر اینکه جنین ها قبل اینکه بلاست بشن از بین رفتن یکبار هم بخاطر خونریزی وسط سیکل

بنظرتون آزمایش خون زودتر نشون میده یا بی بی چک؟

آزمانش خون دقیق تره و زودتر مشخص میکنه ولی جوابش چند روز دیرتر میاد دیگه اینم حساب کن 

ولی بستگی به سیستم بدنت داره بعضی خانوما ادرار اسیدی دارن بی بی چک هاله میندازه یا دقیق مشخص نمیکنه براشون 

۲۸ سالمه آره خیلی زوده  من دو بار انتقالم کنسل شد یبار بخاطر اینکه جنین ها قبل اینکه بلاست بش ...

منن ۲۷سالمه 

منم سه تا انتقال داشتم دوتا منفی یه دونه هم بخاطر اینکه بلاست نشدن کنسل شد وااای چه روز بدی بود رفتم برای انتقال گفتن جنین نداری کنسل حالا ببینیم این ماه خدا چی میخواد