2777
2789
عنوان

غربالگری اولم های ریسک زده خیلی نگرانم🥺 ان تی خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به احتمال زیاد به خاطر سنت هست و باید امینو سنت بشی ، که نتیجه اش صددرصد هست ولی سلفری ۹۸ درصد درسته ...

شما چرا رفتی آمنیو؟

های ریسک بودید؟

من از آمنیو میترسم گفتم برم سلفری

شما چرا رفتی آمنیو؟ های ریسک بودید؟ من از آمنیو میترسم گفتم برم سلفری

ان تی ۱/۶ بود و ریسک ۱ به ۲۴. چون سنم بالای ۳۵ بود دکتر گفت برا اینکهدصددرصد مطمئن شوی امینو بهتره، اصلا هم خطرناک نبود 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
ان تی ۱/۶ بود و ریسک ۱ به ۲۴. چون سنم بالای ۳۵ بود دکتر گفت برا اینکهدصددرصد مطمئن شوی امینو بهتره، ...

خداروشکر که بچه تون سالمه

منم دعا کن توروخدا 

هفته چند برم آمنیو؟

خداروشکر که بچه تون سالمه منم دعا کن توروخدا  هفته چند برم آمنیو؟

دکتر خودش وقت میده هفته ۱۵ تا ۱۹ هم بازد جواب بیاد تا اگه مشکل داشته باشه مجوز سقط قانونی بدن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
مال منم ان تی خوب بود آزمایش زده ریسک بالا

منم ان تی ۱/۳۳ بود ولی ریسکم رو بالا زد آمینو سنتز انجام دادم منتظر جوابشم،برای منم دعا کنید که سالم باشه

انشالله که جواب آزمایش شما هم سالمه

منم ان تی ۱/۳۳ بود ولی ریسکم رو بالا زد آمینو سنتز انجام دادم منتظر جوابشم،برای منم دعا کنید که سالم ...

خیره انشالله 

ریسک چند به چند برات زده بود؟

من سلفری انجام دادم از آمنیو میترسیدم خداروشکر جواب سلفری خوب اومد سالمه بچه 

سونو و غربالگری اول رو هفته ۱۱ تا ۱۳ باید انجام بدی 

برای من سونو و ان تی رو گفت ۳ فروردین بعد گفت چون تعطیله ۶ فروردین بده ولی میشه هفته دهم 😕 گفت اول برو سونو بعد برو ازمایشگاه 

یعنی غربالگری هم هست ؟ من تجربه ندارم بارداری اولمه اصلا نمیدونم چیکار کنم