2777
2789
عنوان

غربالگری اولم های ریسک زده خیلی نگرانم🥺 ان تی خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 39 پست
برای من سونو و ان تی رو گفت ۳ فروردین بعد گفت چون تعطیله ۶ فروردین بده ولی میشه هفته دهم 😕 گفت اول ...

عزیزم هفته ده خیلی زوده

من سونو رو ۱۲ هفته و یک روز بود رفتم

این آزمایش همون غربال اوله

عزیزم هفته ده خیلی زوده من سونو رو ۱۲ هفته و یک روز بود رفتم این آزمایش همون غربال اوله

ممنونم عزیزم از راهنماییتون ♥️ نمیدونم چرا برای من زود نوشته و باید انجام بدم من من الان ۶ هفته و ۶ روزمه فردا هفت هفته تموم میشه 

فقط بهم گفت اسید فولیک ۵ بخورم هیچی دیگه نگفت گفت این دوتا رو انجام دادی بیا 

حتی تو این ماه هم نگفت برو سونو کن 😕🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم از راهنماییتون ♥️ نمیدونم چرا برای من زود نوشته و باید انجام بدم من من الان ۶ هفته و ۶ ...

سونو قلب رو باید اول بری که هشت هفته رو تموم کردی باید بری

بعد دوازده هفته رو تموم کردی برو سونو ان تی و همون روز هم برو آزمایش غربالگری اول

سونو قلب رو باید اول بری که هشت هفته رو تموم کردی باید بری بعد دوازده هفته رو تموم کردی برو سونو ان ...

عزیزم سونو قلب همونه که چک میکنن قلبش میزنه یا نه ؟ 

دو هفته پیش یه سونو رفتم نبض قلبشون رو دیدن دوباره باید برم ؟ 

عزیزم سونو قلب همونه که چک میکنن قلبش میزنه یا نه ؟  دو هفته پیش یه سونو رفتم نبض قلبشون رو ...

اگه ضربان رو شنیدن دیگه نرو

فقط بذار دوازده هفته کامل شد برو سونو ان تی و آزمایش 

اگه ضربان رو شنیدن دیگه نرو فقط بذار دوازده هفته کامل شد برو سونو ان تی و آزمایش 

ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی وقت گذاشتی 😘♥️

انشالله بسلامتی دوران بارداریتون بگذره و بسلامتی نی نی خوشگلتو بدنیا بیاری بغلش کنی 😍♥️

خیره انشالله  ریسک چند به چند برات زده بود؟ من سلفری انجام دادم از آمنیو میترسیدم خداروشکر جو ...

خداروشکر که آزمایشتون سالم بود انشالله به سلامتی بچه تون به دنیا بیاد

ریسک من یک هشتم بود