2777
2789
عنوان

شوهرم منو پسرم رو به خونه راه نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 74 پست
دقیقا ... فقط منتظرم خدا جوابش رو بده  چون واقعا بد نبودم همه کار میکردم زندگیمون شیرین باشه& ...

خدا لعنتش کنه، لیاقت تو و اونهمه صبوری و خوبی و خانمیتو نداشت و نداره، مرتیکه ی هوسباز خاینه حال بهم زن

خدا لعنتش کنه، لیاقت تو و اونهمه صبوری و خوبی و خانمیتو نداشت و نداره، مرتیکه ی هوسباز خاینه حال بهم ...

لعنت بهش 

دعا کنید برای آینده پسرم و

خدا روسیاه شوهرم کنه

پیج خوشمزه من @angel__dessert

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره می گرفتم

همون موقع که فهمیدم با زن متاهل رابطه همه جوره داشته جدا میشدم

هم به خاطر خودم هم پسرم

چون الگوی خوبی برای پسرم نیست و پسرم توی دعواها و این حرف ها و کثافت کاری پدرش آسیب بیشتری میبینه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

تصمیمم جداییه قطعا  فقط دلم میخواد درد دل کنم نیاز به تایید دارم

عزیزم شما همه تلاشی برای زندگیت کردی دیگه این سری کوتاه نیا جداشو ولی مستقل زندگی کن دستت تو جیب خودت باشه

عزیزم درکت میکنم خدا کمکت کنه یه سوال دارم تو بخوای تقاضای طلاق کنی مهریه تعلق میگیره یا نه؟  

مهریه در هر صورت حق زن هست مگر اینکه خودش ببخشه

سه نوع طلاق داریم 

یکی توافقی که زن و مرد هر دو بر اساس توافقات میرن با هم درخواست طلاق میدن

دیگه ممکنه زن بگه مهر رو می‌بخشم یا نصفش میگیرم یا ...و توافقات دیگه که شامل حضانت و اموال و ...میشه 

یکی طلاق از سمت زوج که بخاد طلاق بده باید تمام حق و حقوق زن رو بده مهریه و اجرت‌المثل و ... کامل باید بده 

طلاق از سمت زوجه که چون طلاق دست مرد هست و اگر زن وکالت طلاق نداشته باشه باید دلیل محکمه پسند داشته باشه مثل جنون و بیماری مرد نفقه ندادن به مدت شش ماه و ...که بازم مهریه تعلق میگیره مگر اینکه خودش نخاد

پیج خوشمزه من @angel__dessert