2777
2789
عنوان

سونوی nt بالای ۴ کمک😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 8751 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقد نا امیدین خیلیا بودن رفتن امینو گفتن بچت سالمه.کی نوبت امینو داری

۲۳ اسفند تا اون موقع من مردم

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
عزیزه دلم اینجور نگو بچه خواهرشوهر منم احتمال سندرم داده بودن رفت ازمایش هیچ مشکلی نداشت الانم چند س ...

چند نفر تو فامیل همزمان با من باردارن فکر اینک چند ماه دیگ بچشون سالم بغل میگیرن من دستام خالیه قلبم تیکه تیکه میشه💔

عزیزم تو اول برو امینو بعد اینقد ناامید باش

ممنون عزیزم زندگی من همش با سختی و غم سپری شده اینم روش عب نداره یکی دیگ طلب خدا 

عزیزم هنوزکه چیزی نشده فقط یه احتماله.برایه احتمال اینقدداغون شدی امیدت به خداباشه خودش صلاح بدونه ب ...

ممنون عزیزه دلم من خودمو برا بدترین آماده کردم ب بچم دل نبندم تو این مدت کوتاه ک تو دلمه💔

بچم تکون میخورد بیچاره  اخه واقعا امیدی نیست مطمئنم

منم اون ماهی حال تورو داشتم انتیم ۳/۳۸سلفری و اکو قلب و انومالی رفتم همه سالم بودن خداروشکر. منم امید نداشتم ولی وقتی تاپیک همه جیز در مورد امینوسنتزرو خوندم خیییییلی ها این انتی رو داشتن و سالم بدنیا اومده بود منم امید گرفتم

منم اون ماهی حال تورو داشتم انتیم ۳/۳۸سلفری و اکو قلب و انومالی رفتم همه سالم بودن خداروشکر. منم امی ...

عزیزم خداروشکر عبور کردی خدا عزیزاتو حفظ کنه حتما منم سلفری انجام میدم ممنونم از راهنماییت عزیزه دلم♥️♥️

شما کجا انجام دادی ؟ جای معتبر توی تهران کجا برم؟

عزیزم خداروشکر عبور کردی خدا عزیزاتو حفظ کنه حتما منم سلفری انجام میدم ممنونم از راهنماییت عزیزه دلم ...

قربونت عزیزم نی نی شمام ان شالله سالمه من کرمان ازمایش دادم ولی تهران ازمایشگاه نیلو رو تو تاپیک ها خیلی دیدم ببین عزیز تاپیک همه چیز در مورد امینوسنتز رو از صفحه اول بخون ۱۲۰۰ صفحه خیلی چیزا دستت میاد مخصوصا اسم ازمایشگاها و ...