2777
2789

از هم دورید یه به هم نزدیک؟؟؟ممکنه بگین 

من خیلی ناراحتم یه ساله عروسی کردم 

یدونه از داداشام خیلی میاد خونمون اما باقیشون حیلی کم یکی یبار اومدن کلا 

هرچیم میگم میگن میایم و هیچ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یازده ساله ازدواج کردم..داداش بزرگه شاید دوبار اومد..داداش کوچیکه اصلا نیومد..پنج تا خواهر دارم فقط تو مناسبتا اونم هرچند سال یبار میان...ماهم نمیرم خونشون ...الانم هرکدوم یه نقطه ایی از ایران زندگی میکنن شاید دیکه هیچوقت همو نبینیم  

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
یازده ساله ازدواج کردم..داداش بزرگه شاید دوبار اومد..داداش کوچیکه اصلا نیومد..پنج تا خواهر دارم فقط ...

وای عزیزم دلت تنگ‌نمیشه براشون؟؟؟

من درماه ۱۰ بارم میبینمشون خونه مامانم همشون میان ،منتها خونه من با این که همسرم خیییلی دوسشون داره و رابطشون خوبه  ولی ستا از داداشام یبار اومدن تو این یکسال 

اما داداش اخریم همیشه میاد سرمیزنه

دورهمی ماهانه داریم تقریبا هر پنج ماه نوبت یکیمون میشه  ولی من خودم یک روز در میون میرم خونه خ ...

خوبه ،من ستا از داداشام خیلی کم میان ولی یکیشون هرماه میاد

وای عزیزم دلت تنگ‌نمیشه براشون؟؟؟ من درماه ۱۰ بارم میبینمشون خونه مامانم همشون میان ،منتها خونه من ...

قدرشونو بدون...چرا خیلی دلم تنگ میشه ..همیشه با خواهرا تلفنی در ارتباطم ولی داداشام نه زیاد ارتباطی ندارم نه اینکه قهر باشیم نه ..دلم براشون میتپه همیشه دعاشون میکنم که زندگی خوب و ارومی داشته باشن فقط خبرای خوب بشنوم ...الهی هیچ گزندی بهشون نرسه ولی زمانه مجبورمون کرد از هم دور بشیم اونم کیلومترهاااا (داداش بزرگه شونزده ماهه ندیدمش..داداش کوچیکه پنج ماهه ندیدمش)یه خواهردارم یه ساله ندیدمش و بقیه هرچندماه همو میبینیم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه