2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین بار کی پیام داده؟ کی کات کرده ؟ 

یه ماه میدونم با کسی نیست 

آخرین بارم دو هفته پیش اینا حرف زدیم 

من داشتم عکسشو نگاه میکنم یهو دستم خورد زنگ خورد افتاده بو براش تو وات بد حرف زدیم اون خوب حرف زد منم خوب حرف زدم 

ولی دیگ بدش هیچ خبری نشد!!

اخه بستگی داره عزیزم اول ببین دلیل دعواتون چی بوده چقد تو مقصری چقد اون تو کاری کردی دعوا پیش بیاد ی ...

من گفتم خسته شدم منم توجه میخوام آدمم خدافظ 

بد چند روز رفتم پیام بدم عذر خواهی کردم بد اون خدافظ منو ریپ زد منم گفتم هر جور راحتی حوصله منت کشی ندارم 

دو هفته پیش حرف زدم باهاش تو چت خوب حرف زد پلی هیچ کدوم. نگفتیم برگرد و فلان 

اونم من تو وات داشتم عکسشو میدیدم دستم خورد تماس گرفته سد صبحش پاشدم دیدم پیام داده پاک کرده گفتم نیازی نبود پاک کنی و دستم خوردو اینا 

خلاصه حرف زدیم 

ولی دیگ بدش هیچ خبری نشد

خوب خیلی وقته باهم بودین. چطور می‌تونه کات کنه. پسرا چرا اینجورین؟ منم کاتم دو سال باهم بودیم. ولی پ ...

یعنی ندم!!

یا تولدشو بدم!؟اسفنده 

چی کنم یا عید و بگم وایسم تا اون موقع

من گفتم خسته شدم منم توجه میخوام آدمم خدافظ  بد چند روز رفتم پیام بدم عذر خواهی کردم بد اون خد ...

شاید بخاطر غروریه که داره پسرا زیاد بهشون گیر بدی میزارن میرن با کسیم نیست دوس داشتنش هم تموم نشده فقط پسرا اینجورین که دوس دارم یه مدت تنها باشن فک میکنن راحت شدن اما باز پشیمون میشن من خودم ۶سال با نامزدم دوست بودیم یه بار الکی کات کردیم ۵ماه طول کشید ن اون با کسی بود ن من اما من خیلی بهش گیر دادم گفتم بهم توجه نمیکنی دنبال رفیقاتی و این حرفا اونم رفت بعد ک برگشت گفت فک کردم راحت شدم هرجا میتونم برم کسی نیس بهم گیر بده اما بعدش فک کردم نمیتونم فراموشت کنم سخته الانم ۶ماهه عقد کردیم توم سعی کن کمتر بهش گیر بدی ازادش بزاری