2821
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

172 بازدید | 11 پست

سلام خانوما دخترم ۲ سال و نیمشه چند ما۶ پیش از پوشک گرفتمش یاد گرفته بود و میرفت دستشویی الان یک ماهی میشه ک نمیگه جیش دارم و خودشو خیس میکنه خودمم میبرمش دستشویی لج میکنه میگه ندارم نمیدونم چیکار کنم ؟امروز چند بسته برچسب گرفتم ک رفت دستشویی بچسبونه شاید تشویق شه 

اگه راهکاری دارید ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر شما هم اولا میگفت؟

بله اوایل میگفت، حتی اگه پوشک هم داشت توی پوشکش کارش رو نمیکرد، یا اگه یه ذره جیشش میریخت و لباسش خیس میشد، با ناراحتی میومد و میگفت، الان توی همون لباس خیس و جیش میشینه و به بازیش ادامه میده، اصلا دیگه عین خیالش هم نیست

... و من به تو ایمان دارم...
دقیقا مثل دخترم .ب نظرتون چرا اینطور شدن؟

منم خیلی راجع بهش فکر میکنم ولی سر در نمیارم، چون بچه باهوشی هم هست، هر چی بیشتر فکر میکنم کمتر میفهمم، ولی چاره نیست، باید تحمل کنیم، پوشک دوباره کار رو بدتر میکنه، الان مثلا صبح یا بعدازظهر که از خواب بیدار میشه، میخوام پوشک موقع خوابش رو باز کنم، خیلی مقاومت میکنه، خوب راحتتر هستند دیگه، لازم‌نیست یک دقیقه هم برن دستشویی

... و من به تو ایمان دارم...