2777
2789
عنوان

دل دردکودک سه ساله

83 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دخترم سه سالشه مدام میگه دلم دردمیکنه آزمایش ادرار مدفوع وسونوگرافی بردیم هیج مشکلی نداشت فقط کمی مجرایی کلیه اش تنگ بودکه اونم دکترگفت چیزخاصی نیست الان یک ماهه که ازدکتراومدیم مدام میگه دلم دردنکنه نمیدونم دیگه چیکارکنم 

خودت باید ببینی برای مدفوع کردنس نیست؟یا بعد غذا خوردن یا قبل غذا خوردن ؟

یا سردیجات شاید میخوره؟

یا ببین اصلا معده است یا دلپیجه یا روده هاشه بگو بهش دست بزاره 

یا بهش یه ابجوش نبات داغ بده با کمی عرق نعنا ببین تغییر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه برادرم دقیق همینطوری بود کلیه اش رو عمل کردن خوب شد، وقتی اب زیاد میخوره بدتر نمیشه؟ یاغذای ابکی

نه تاحالادقت نکردم ولی دکترگفت بایدآب زیادبخوره ولی دستشویی زیادمیره 

خودت باید ببینی برای مدفوع کردنس نیست؟یا بعد غذا خوردن یا قبل غذا خوردن ؟ یا سردیجات شاید میخوره؟ ...

تاحالادوتاشیشه عرق نعناع تموم کردیم ولی خوب نشده کمی خوب میشه بازدوباره میگه دردمیکنه

بچه برادرم دقیق همینطوری بود کلیه اش رو عمل کردن خوب شد، وقتی اب زیاد میخوره بدتر نمیشه؟ یاغذای ابکی

ببخشیدزیادسوال میکنم ولی بچهبرادرتون علائمش چی بودجه دکتربه میگفت چیزهایی نیست

نه تاحالادقت نکردم ولی دکترگفت بایدآب زیادبخوره ولی دستشویی زیادمیره 

عکس هسته ای بردیش؟ بنظرم پیگیر تنگی مجاری ادرارش باش به نظر یه دکتر بسنده نکن ممکنه خدای نکرده کلیه اسیب بزنه، برادرزادمو 7 سالگی عمل کردن نزدیک بود دیر بشه خدارحم کرد، اون یکی کلیه اش داشت بزرگ میشد و تحت فشار بود

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
ببخشیدزیادسوال میکنم ولی بچهبرادرتون علائمش چی بودجه دکتربه میگفت چیزهایی نیست

وقتی اب زیاد یا ابمیوه و طالبی اینا میخورد همش میگفت دلم درد میکنه، توسونو بارداری هم کلیه اش کمی بزرگ بود 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
عکس هسته ای بردیش؟ بنظرم پیگیر تنگی مجاری ادرارش باش به نظر یه دکتر بسنده نکن ممکنه خدای نکرده کلیه ...

مشکل برادرزاده شمادقیقاچی بودددکترسونووهم دکترخودش گفت چیزحادی نیست فقط کمی تنگه که باعث میشه ادراربرگرده کلیه ودربعضی مواقع ممکنه رسوب وسنگ بشه که بایددومادیگه ببرم کنترل ولب چون هر وزمینه در دارم میخوام بازببرمش