2777
2789

خواستم بگم اونایی که به من توهین کردن.. و حقو به خواهر شوهرم دادن..که

مادر شوهر بدبختمم سرما خورده

همین الان متوجه شدم 

.

اونایی ام که گفتن خب دخترش نره کی بره 

خواستم بگم تو ساختمونی که زندگی میکنن

4 واحدش 

دختر خالش و پسر عمو و جاریم و.. ام هستند 

یه خواهر شوهر مجردم دارم

یه خواهر شوهر دیگمم بچه نداره

پس نمونده بود معطل این با بچه مریضش

اونایی هم که گفتن وقتی اون نیست برید

ما که خواستیم بریم گفتن اون نیست

رفتیم دیدیم بود و بچشم مریض بود 

حالا هم بچه من گرفته هم مادر شوهرم 

حالا حق بازم با خواهر شوهرمه که واجبه با بچه ویروسی بره خونه مادرش 

یعنی فهم این قضیه 

که وقتی مریضی نباید بری خونه مادر.. خونه کسی. تو اجتماع.. سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم حق داری من الان برادرم پدرم سرما خوردن اصلا نرفتن چون سلامتی خودم و بچه تو شکمم برام مهمتر گلایه هم بکنن بزار بکنن بعدا براشون جبران میکنم فراموش میشه

واااای نگو بچه ام الان مریضه یه ماه پیش هم مریض شد بمیرم براش تایه ذره میخواد جون بگیره یه نفهم ابلهی داریم که سرما میخوره میاد بچه منم مریض میکنه بعد گورشو گم میکنه

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

والا خواهر شوهر من هر وقت میرم خونشون بچه هام مریض میشن چون مرغ و جوجه سگ و توله و خرگوش و اردک و....داره بچه های من هم میگرن کم میرم یا حتی حرفشم نمیزنم بعد هم اینقد فوش و دعوا میکنه بخاطر همسرم چیزی نمیگم 

این خانه از پایه ویران است.. 

شماها اصلا متوجه یه حرف نیستید 

که فرهنگ اجتماعی یعنی چی

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

حالا هر چی به هر دلیلی خواهر من سرما خوردگیه طاعون که نیست ،چقدر دنبال شری

وااای بچه مریض میشه خیلی سخته این انفولانزای لعنتی تبش سه روز پایین نمیاد آدم میمیره از استرس من خودمو خونه زندانی کردم این فصل بگذره بچه ام مریض نشه بعد یه ابلهی هر روز سرما خورده خونه منه خودم یه کوچولو سرما خوردم بیست روز ماسک زدم شبانه روز بعد آدم زورش میاد میان عین آب خوردن بیماری رو انتقال میدن میرن

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
این خانه از پایه ویران است..  شماها اصلا متوجه یه حرف نیستید  که فرهنگ اجتماعی یعنی چی

فرهنگ اجتماعی یعنی نفرین کردن واقعا خب نرو عزیزم نرو هیچکس نیس بیاد بگه اره نفرین کن اون نمیتونه نره یا به هر دلیلی دیگه تو نرو خونشون بگو بچم مریض میشه دعوا نداره که