2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برا ۵ تا سیب زمینی چند تا میزنی تخم مرغ

5تا متوسط

2تا تخم مرغ

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

اره عزیزم بزن اتفاقا تخم مرغش زیاد باشه خوشمزه تر هم میشه حتما یکم آبلیمو یا یکم سرکه قاطیش کن من قبل از اینکه سس بزنم یکم از آب مرغ میریزم تو موادم اینحوری سسش کمتر جذب مواد میشع و خشک نمیشه سالادتون 😋 توضیح دادم خودمم هوس کردم باید امشب درست کنم 

قضیه الویه اقدوس چیه؟؟؟

🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا ی چی دیگه گفتی

اون اقدس الویه اس

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

مرغ میزنم ی مقدار

من یکبار مرغ نزدم بجاش تخم مرغ زدم و نخود فرنگی زیاد تو مزه اش تغییری نمیکنه 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
مرغ میزنم ی مقدار

نه بزن تخم مرغ مزه خاصی میده بهش من حتی داخل سالاد ماکارونی هم میریزم سس هم فقط سس مایونز مهرام یا سس مخصوص سالاد الویه مهرام محشره.... میتونی داخل سس کمی سیر.. با نعناع شوید هم بریزی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خوب همش که میشه سیب‌زمینی  خود سیب زمینی حجم ش 3 تا 4 برابر هر تخم مرغ هس

نه مرغ رو بیشتر میگیرم و سیب زمینی و تخم مرغ و کمتر

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻