2777
2789

یه پنکک خوب و یه کرم پودر مرغوب و با کیفیت که نچسبه و روغنی نباشه و سبک و مخملی باشه بهم معرفی کنید دوستان😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

جنس پوستت چیه ؟چرب یا خشک

توناژ پوستت چیه؟ گرم یا سرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
جنس پوستت چیه ؟چرب یا خشک توناژ پوستت چیه؟ گرم یا سرد 

جنس پوستم مختلط ولی بیشتر متمایل به خشکی داره

رنگ پوستم گندمی روشن😊

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنس پوستم مختلط ولی بیشتر متمایل به خشکی داره رنگ پوستم گندمی روشن😊

اورال مدل پوست خشک

بورژا درب قرمز برای پوست مختلط تا خشک

اگه پوستت خشکه یا پوسته پوسته میشه پنکک خشک تر میکنه یه پودر فیکس سبک برای خشک کردن کرم پودر استفاده کن مثل پودر فیکس فلورمار

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اورال مدل پوست خشک بورژا درب قرمز برای پوست مختلط تا خشک   اگه پوستت خشکه یا پوسته پوست ...

مرسی گلم💞

ممنون از راهنماییت🍏

یه پنکک ام برای پوست چرب بگید

فکر کنم پنکک گاش و ورسای برای پوست چرب خوب باشه👌