2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهاز رو مگه خانواده داماد نباید بیان ببرن؟؟

البته سنتیش اینه

الان که خود عروس و داماد هر چی می خرن می برن مستقیم خونشون

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
جاهاز رو مگه خانواده داماد نباید بیان ببرن؟؟ البته سنتیش اینه الان که خود عروس و داماد هر چی می خر ...

من رسم هارو بلد نیستم‌...خانواده شوهرمم که اصلا تو این‌چیزا خنگ‌میشن و نمیدونن ...

خوب از پدر و مادت بپرس

اونا رسمو بهتر می دونن

اگه اهل سیاهه نوشتن هستین

از خانواده داماد دعوت کنید که بیان خونتون

هم پذیرایی کنید هم سیاه رو امضصا کنن و بعد جهیزیه رو بار بزنن ببرن

اگه اهل سیاه نیستین که دیگه مراسم خاصی نداره

با هماهنگی هر دو خاننواده کمک می کنن یه روز رو مشخص می کنن که کمک هم کنن تا جهیزیه رو بچینن

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

ما قدیم اینجوری بود که جهاز را بار ماشین میکردن یه روز مادر و خاله عروس دختر خاله اقوام نزدیک عروس میومدن میچیدن خانواده داماد مثلا اگه مادرش جوون بود مامانش میومد کمک اگه نه خواهرش میومد و دست اخر خانواده داماد میومدن میدیدن این مال دختر خالم بود که گفتم 14 سال پیش 

اما الان دیگه نه عروس داماد میرن میچینن خودشون بعد یه روز دعوت میکنن اقوام نزدیک را مادرشوهر و خواهر شوهر و برادر شوهر را به صرف شیرینی و شربت میان جهاز را میبینند این مال عمم بود سال 95

خودمم دارم جهیزیه میگیرم گفتیم خودمون میریم میچینیم حالا اگه عروسی گرفتیم میگیم بعد عروسی بیان ببینن یعنی بعد عروس کشون اگه عروسی نگرفتیم یه مهمونی میدیم که بیان ببینند  البته من برا چیدن به مامانم و مادرشوهرم میگم که بیان

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
ما قدیم اینجوری بود که جهاز را بار ماشین میکردن یه روز مادر و خاله عروس دختر خاله اقوام نزدیک عروس م ...

ممنون عزیزم .من اقوامم تو شهری که زندگی میکنیم‌نیستن و چون مادرشوهرم سر ازدواج اون پسرش همه چی رو از من مخفی کرد و حتی بله برونش هم منو نگفت میخواستم بدونم‌شما بودی بهش میگفتی ؟

ممنون عزیزم .من اقوامم تو شهری که زندگی میکنیم‌نیستن و چون مادرشوهرم سر ازدواج اون پسرش همه چی رو از ...

عروسی میگیرید شما ؟؟؟

اینو بگو بدونم تا بهت بگم

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
بله عروسی میگیریم‌

خب اگه دوست نداری که بیانهمون بعد عروسی بعد عروس کشون بیان ببینند و برن نمیخاد که بگی 

ببین اگه فکر میکنی بیان اعصابتو بهم میریزن اونم تو این روزای خوشت نگو بیان