2777
2789
عنوان

برم با معلم دخترم بحث کنم یا نه؟

641 بازدید | 24 پست

از اول سال قرار شده به دانش اموزانی که ۱۰ تا ستاره آفرین بابت نمره خوبشون بگیرن جایزه بدهند حالا قرار ه فردا جایزه بدهن 

دخترم فقط بابت اینکه کمی شلوغ کرده معلمش دوتا ستاره ازش کم کرده که فردا بهش جایزه ندهند 

بماند که دخترم درسش خوبه 

فردا قراره بچه های دیگه جایزه بگیرن دخترم ناراحته 

برم با معلمه بحث کنم ؟؟؟

اصلا جایزه درس ربطی به شلوغ کردنش داشته؟؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرمن خودت یه جایزه بگیر ببر بده مدرسه...و بگو انقدر که تو خونه تلاش میکنه و دخترخوبی میخام بهش جایزه بدین...اشاره هم بکن که کارش درست نبوده اما بحث نکن...حتما دخترت واقعا اذیت میکرده

نه نرید

بله ربط داره 

اخلاق+درس

یه جایزه چیزی نیست خودت براش بخر.معلم میخواد اخلاقیات و قانون مداری و اینازو به بچه هایادبده.خودتو بذار جای معلم اگه به دخترشما کادو بده.از فردا بچه ها ادیت میکنن شلوع میکنن

میگن فلانی هم شلوع کرد ولی بهش کادو داد

بنظرمن خودت یه جایزه بگیر ببر بده مدرسه...و بگو انقدر که تو خونه تلاش میکنه و دخترخوبی میخام بهش جای ...

منم همین فکر دارم گفتم جایزه بگیرم بدم مدیر بده دخترم 

اصلا بگن از طرف مادرش هس 

معلمشون انقدر بداخلاقه میترسم اعتراض کنم لج کنه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

اصلا این سیستم جایزه و نمره اشتباه محضه

بچه باید درس بخونه وظیفشه معلم ما حتی پای کاربرگاشون آفرین هم نمی‌نویسه خیلی بخواد حال بده مینویسه ممنون از تلاشت

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بسپار دست معلم و در امر آموزش سعی کنید احساساتی عمل نکنید.. خب اگر الان بخوای با معلم صحبت کنی دخترت چطور یاد بگیره سرکلاس درس آروم باشه؟ شاگرد اول بودن فقط شرط نیست،سکوت داشتن در مکان خاص هم مهمه..

بعدا خودت کادو بهش بده به عنوان اینکه دختر خوبی برات بوده

یک جایزه چیه که ناراحت بشه خودت براش یک چیزی بخر عقده نمونه تو دلش

بعد هم واسه این چیزا نرو مدرسه بعده ها نمیتونه خودش حقشو بگیره بزار خودش به معلمش بگه یا تو اونقدر بزرگش نکن که واقعا از ته دلش حسرت اینو بخوره که تو مدرسه جایزه نگرفته و دوستاش گرفتن