2777
2789
عنوان

گره گشایی با ختم های قرآنی

121 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی کانال خوبیه پیشنهاد میدم عضو بشید تا انشالله همگی حاجت روا بشیم

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6900حاجت روایی

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

من خودم برای بارداری ختم گرفتم از ایشون 

ممنونتون میشم دعا کنید برام تا زدتر به ارزوم برسم

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10206081/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین

میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

میشہ ازشون بپرسید برا رفع چشم چرونی مرد چیکار کنم؟من نمیتونم بپرسم بدلایلی،توروخدا بپرسید بھم بگید،ھ ...

عزیزم شرایط دارع خودشون میگن حق و الناس

میشہ ازشون بپرسید برا رفع چشم چرونی مرد چیکار کنم؟من نمیتونم بپرسم بدلایلی،توروخدا بپرسید بھم بگید،ھ ...

وگرنه من که از خدامه به شما کمکی کنم