2777
2789

زیبا یعنی ایشون

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم ارین قیافها چرا همه شبیه هم شدن، موهای بلوند، چشمایی که لنزه، لبا یه حالت، بینی یه حالت

از فردا دماغ مصنوعی و دوتا شاخ میزارن سرشون شما به وحد بیای😁

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

حقیقتا من افرادی که به دنبال زیبایی میرن رو بیشتر تحسین میکنم تا افرادی که ذاتا زیبا هستن 

عمل،افکت ،گریم، رو به دنبال زیبایی رفتن میدونید؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از فردا دماغ مصنوعی و دوتا شاخ میزارن سرشون شما به وحد بیای😁

نه اخه همه شبیه همن، من با عمل مشکلی ندارم خودمم میخوام بینیمو عمل کنم اما طبیعی شما عملای زیبایی تو کشورای دیگرو ببین مثلا اکثر بازیگرای هالیوودی عمل دارن اما قیافشون این شکلی نیست

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
زیبا یعنی ایشون

ادی هپبلورن🥲🥲♥️👏🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بعضی هام هستن با انواع ارایش و عمل بازم زیبا نیستن😉

الان دیگه کسی نیست با عمل بهتر نشه،

خیلیم ترسناکن و مصنوعی😕

♥️👏🏻

نه اخه همه شبیه همن، من با عمل مشکلی ندارم خودمم میخوام بینیمو عمل کنم اما طبیعی شما عملای زیبایی تو ...

آره خب. اونو موافقم درسته بدن خودشونه ولی بعضیا خیلی افراط میکنن و قشنگی خودشونو از دست میدن

ولی درکل کسی که به زیبایی ، اندام یا علاقه خودش اهمیت میده خیلی خوبه و امیدبخشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

هست شما ندیدی

باید دست دکترشو بوسید😂

باید دست دکترشو بوسید😂

اره خدایی😹