من ک اولین ساله انقد بی تفاوتم یادمه خیلی قبلا شور و شوق داشتم برای عید برای خرید عید دیدنی دور هم بودن همیشه ب مامانم میگفتن بیا زودتر تمیزکاری کنیم بریم خرید ولی دیگ هیچ شور و شوقی ندارم حتی نمیخام خرید کنم
ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن… حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتیها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
آخر برج ۶ عروسیمه نسبت به اونم خنثی ام بعضی وقتا دوست دارم زودتر برسه بعضی وقتا نه
میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من برعکس سالهای گذشته، امسال یکم شور و شوق دارم البته کممم
چدا ؟ شوهر کردی؟ 😂
ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن… حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتیها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
تازه شدی مثل ما😅عید مال بچه هاست زمان ما که بابا تو حجم خیلی زیاد آجیل و میوه شیرینی میخرید کلی کیف میکردیم الان که یه مشت هم نمیتونیم بخریم لاقل مزه آجیل از ذهن بچه هامون پاک نشه😐
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
برای من عید باعث میشه تنهاتر بشم چون دوستام بیشتر دور و بر خانواده هاشون هستن و ترجیح میدم مزاحمشون ...
منم همینطور من ک ی دونم دیگ پدر بزرگ و مادربزرگم ندارم 😕
تازه شدی مثل ما😅عید مال بچه هاست زمان ما که بابا تو حجم خیلی زیاد آجیل و میوه شیرینی میخرید کلی کیف ...
الان فک میکنم ک دو نفر ادمو میخام ببینم حالم بد میشه هی میگم الکی بگیم میخایم بریم مسافرت🥴