اره جدید بگیری بهتره فک کنم تغییرات دادن توش البته من تجربی نیستم فک کنم کنکور تجربی 14 تیر باشه نمیدونم کلا 14 و 15 تیر هس کنکور
چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮💨🚶🏻♂️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگاه اگه واقعا نظام جدید بودی الان سال پنجم نظام جدیده بازم شاید میشد استفاده کرد آره باید حتما تهیه کنی ولی خب اگه مشکل داری برای کنکور ۱۴۰۱ مخصوصا یا ۱۴۰۰ تهیه کن فرق نکرده من خودم پشت هستم و ۱۴۰۱ کنکور اولم بود بعد برای ثبت نام هم تو فروردین هست کنکور هم ۱۵ تیر اگه معدلت نهایی ات هم بده ترمیم معدل یا دیپلم دیگه داری دیپلم مجدد
ینی سالی دو بار درسته؟ کاش میشد با همینا کنکور بدم هزینم زیاد میشه
امسال کنکور دو بار برگزار شد اره
اره چی بگم والا یه کاسبی راه انداختن برا خودشون هر سال هم تغییرات میدن که مردم مجبور شن بخرن نمیدونم از جاهایی تو شهرتون که کتاب دست دوم میفروشن بخری بهتره ما اینجا یه مکان مخصوص هس براش یا بعضی چنل های تلگرام هم پی دی اف مجانی کتابا رو میذارن
چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮💨🚶🏻♂️
عزیزم ۹۴ پیش رو تموم کردم معدل کتبی نهایی ام ۱۷ معدل پیش هم ۱۴ لازمه برم برای ترمیم؟
خب شما کل تاثیر معدل ۴۰ درصد هست که ۳۰ درصدش سوم دبیرستان و ۱۰ درصد پیش و اینکه آره واقعا لازمه نکنی از رقابت حذف میشی من معدلم ۱۸ و خورده ای هست ترمیم دادم دی دوتا درسش بد شده دارم دیونه میشم من با معدل ۱۸ باید بالای ۷۰ درصد بزنم که پزشکی بیارم شاید در این حد تاثیر معدل افتضاحه و اینکه برو بپرس برای ترمیم نظام قدیم راهنمایی ات کنن من خیلی اطلاع ندارم ولی فقط باید باید باید انجام بدی ولی خب اگه سختته نمرات بالای ۱۹ یا ۱۸ اونایی که مشکل داری نکن چون من الان دی ترمیم دادم فایده نداشت براشون باز همون عدد ها شدم ولی زیر ۱۸ رو حتما بکن یعنی بالای ۱۹ رو اصلا اصلا توصیه نمیکنم بین ۱۸ تا ۱۹ اگه دوست داری مثلا اگه یه عمومی اینجور شدی و هیچی هم یادت نیست ارزش نداره چون بدتر بشی بهتر نمیشی و هم مزخرف وقت میگیره ولی زیر ۱۸ رو بکن واقعا
الان معدل کتبی نهاییم حسابه یا دیپلم یا مال پیش ام
معدل کتبی نهایی که برای شما میشه سوم دبیرستان و معدل کتبی نهایی پیش دانشگاهی که کلا به هر درسی ضریب میدن کلا کاری به معدل کل و هر سالی و مستمر و نوبت اول نداره