2777
2789

در پی تاپیک دوستمون ک راجع ب مامانش زده بود که داداشش از مدرسه اومده گشنش بوده و گریه کرده و...و گف کار همیشگی مامانمه.

من چند صفحه رو خوندم قروقاطی. من خودم زنم شاغل بودم بدن بچه بودم بعدش با بچه خانه دار بودم‌.

چجوری ی زنی ک هییییچ کاری توخونه نمیکنه حتی میگه بچه ام نمیتونم نگهدارم و حتی محبت ب شوهرشم نمیکنه عین طلبکاراس  بایدشوهرش کنارش باشه؟ چرا باید باشه اصلا؟ 

چجوریه یسریا میگن بگو مادربزرگی عمه ای خواهری کسی غذا درست کنه بیاره اخه ب اونا چه؟؟ ب اونا چ ک بیان خونه منو تمیز کنن یا بچه ی منو نگهدارن. چندنفر دیدم میگن چرا نگهش داشته بفرسته بره خونه باباش وقتی بودونبودش فرقی نداره خب راست میگن. 

اینی ک من گفتم ب عینه دیدم جلوچشمم .خب باید حق داد ب اون مرد... ازونورم ب بیعرضگیش حق نداد. 

parasoo1989@

اوهوم

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چی بگیم افرین ب تو🤣

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

مادربزرگ خدا بیامرز من میگفت مرده که زنو کدبانو میکنه

من خودم زنم

ولی از،بیعرضگی بعضی مردا حالم به هم میخوره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اینجا اکثرا برعکس نظر میدن.

منم باهات موافقم .

ولی اونجا بخطر درگیری کامنت نزاشتم.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

ای بابا از این مادرا زیاده مادر منم اینجوری بود غذا درست نمی‌کرد از 7 صبح گشنه می‌رفتیم مدرسه تا 3 بعدظهر تا خواهرم بیاد خونه برامون غذا درست کنه مادرم هیچ کاری نمیکرد

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
به منو شما ارتباطی نداره اگه خودت اینجوری بودی طلبکار میشدی که چرا میگن بندازه بیرون و افسردم و ..

چرا جبهه میگیریم . ازکجا میدونی منم نبودمو خودمو جمع نکردم.؟اینی ک من دیدم و راجع بهش حرف میزنم خود پدرش میاد میگه اشکال نداره تحملش کنید دیگه

parasoo1989@
فکر کنم زود بچه دار شده کلا زود صاحب یه چیز بشی قدرشو نمیدونی اونم اگه ده سال ۱۲ سال نازایی داشت م ...

بخدا اینی ک من میگم انننقد همه هواشو داشتن ک نگو . من چقد کمکش کردم.شوهرش چقد راه اومده باهاش .اما انگار واقعا نمیدونه چی میخواد. 

parasoo1989@

از بس بی منطقن

داییم 4 پنج سال اینطوری زندگی کرد ما فکر میکردیم هیچ مشکلی ندارن چون نمیومد حرفی بزنه البته مامانم میگفت زنش عصرونه دعوت کرده ولی حتی کتری نذاشته تا داییم اومده چای درست کرده و.. ولی چیزی نمیگفت

یه دفه بعد 5سال ترکیییید اومد خونه مادربزرگم یه پا وایساد که فقط طلاق بعد فهمیدیم زنش هیچ کاری نمیکرده همه چی به عهده داییم بوده و.. دیگه دوسه ماهی محل زنش نذاشت و حاضر نشد ببینتش تا آشتی کردن الان زنش حسابی عوض شده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ