2777
2789
عنوان

کسایی ک ژل صورت زدن میاین

601 بازدید | 31 پست

من دیروز تزریق کردم احساس میکنم صورتم گوله گوله شده البته وقتی دست میزنم و کمه انگار تورمه بیشتر  ژل خوبم زدم پیش دکتر خوب ممکنه بد بشه؟؟

لایک

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش ممکنه اینجوری بشه حتما به مطب تماس بگیر بگو کمکت میکنن که چیکار کنی اما توصیه من اینه آب زیاد بخور آناناس هم همینطور سعی کن بیشتر غذاهات مایع باشه و سبک که آب بدنت تامین بشه من تا یک هفته اول سعی میکنم ۱۰_۱۵ لیوان آب تو روز بخورم 

قرص آناهیل خیلی به التهاب کمک میکنه

دستکاریش نکن اصلا چون فیلرت جا به جا میشه 

چند سی سی تزریق کردید وچقدر هزینه برداشت؟؟

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

من قبلا زدم.اولشه خوب میشه.بهش فشار نده اصلا.الان چربی زدم سه روز مثل سگ پشیمونم😢صورتم خیلی بزرگ شده البته گفته20 روز باید صبر کنم تا ورما بره.

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
من قبلا زدم.اولشه خوب میشه.بهش فشار نده اصلا.الان چربی زدم سه روز مثل سگ پشیمونم😢صورتم خیلی بزرگ شد ...

میتونی عکس قبل و بعد بذاری سریع پاک کنی؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اولش ممکنه اینجوری بشه حتما به مطب تماس بگیر بگو کمکت میکنن که چیکار کنی اما توصیه من اینه آب زیاد ب ...

قرص اناهیل برام نوشتن فقط من یه ذره اروم در حد لمس ماساژ دادم بد میشه😭😭؟

میتونی عکس قبل و بعد بذاری سریع پاک کنی؟

نه فعلا اینقد زشتم ک پشیمونم😢😥😁صورت خودم خیلی ظریف بود اشتباه کردم.بنظرم ژل بزنید سراغ چربی نرید اصلا

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
نه فعلا اینقد زشتم ک پشیمونم😢😥😁صورت خودم خیلی ظریف بود اشتباه کردم.بنظرم ژل بزنید سراغ چربی نرید ...

اخه میگن درست میشه بعد یه مدت. خیلی میخابه. چقد شد هزینه ش

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸