2777
2789
عنوان

کسایی ک ژل صورت زدن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چربی سراغش نرو.نه بابا چیزی نمیشه .دیگه انگولکش نده ولی.مبارکه

چربی چ مشکلی داره ؟؟من میخوام تزریق کنم

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
قرص اناهیل برام نوشتن فقط من یه ذره اروم در حد لمس ماساژ دادم بد میشه😭😭؟

نه نمیشه گلم منم هی وسوسه میشدم دست میزدم بعد به خودم میگفتم نکن

شماهم دیگه دست نزن بزار نقاهتش طی بشه آب فراموشت نشه غذا تندم نخور

چربی چ مشکلی داره ؟؟من میخوام تزریق کنم

وای نکنید..اول اینکه از پشت ران چربی ساکشن میکنن.درد داره .الان سه روز به زور راه میرم..بعد فکرش کن کلی سوزن بزرگ با تیغه20-30سانتی میکنن تو صورت..با بی حسیه ولی درد داره.من الان نمیتونم دست به صورتم بزنم..صورتم خیلی بد شده فعلا.میگفت تا دو هفته زشت میشی انگار همستر شدم..فعلا دعا میکنم زود بره..همون ژل بهتره نهایت خوشت نیاد زود میره

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
عزیزم ممکنه غیر قرینه بشه؟خیلی جای خوبی زدم ولی وسواس دارم

اگر پزشکتون متبحر بودن چرا غیر قرینه بشه عزیزم؟من سری اول انقدر وسواس داشتم مخصوصا بعد نزریق پشیمون شده بودم میگفتم خیلی بزرگ شده قرینه نیست بعد که التهابش خوابید میگفتم بسه دیگه این چرا هی داره میخوابه 😅😂 سری دوم برام عادی شده بود رفتم خط خندمم زدم کلا یکماه باید زمان بدی التهابش کامل بخوابه البته بیشتر التهابش تو دو هفته اول میخوابه 

حمام داغم نرو چای و قهوه داغم نخور 

دو روز اول که اصلا قهوه نخور 

وای نکنید..اول اینکه از پشت ران چربی ساکشن میکنن.درد داره .الان سه روز به زور راه میرم..بعد فکرش کن ...

چقد هزینه دادین؟؟؟ماندگاریش چقدره؟؟

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)