2777
2789
عنوان

ذره ای حالت تهوع ندارم ایا طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اخه دختر چون جفت بالاست به معده فشار میاره حالت تهوع پسر جفت پایینه به معده کاری نداره تهوع کم ...

واقعا اینطوریه؟منم قبلی پسر بود ولی از حالت تهوع سه ماه هیچی نخوردم هیچی بعدشم سرماه چهارم کیسه ابم پاره شد

زود تر برو دکتر آزمایشات سقط مکرر دادی؟ شاید باید دارو مصرف کنی

میترسم زودتر برم سونو واژینال کنن یا بیشتر استرس بگیرم گذاشتم هفته هشت برم تا قلبشم ببینه ان شالله 

میترسم زودتر برم سونو واژینال کنن یا بیشتر استرس بگیرم گذاشتم هفته هشت برم تا قلبشم ببینه ان شالله&n ...

آره گلم من شش هفته و شش روز تشکیل شده بود من سه تا سقط داشتم پس نترس. سونو هم واژینال بود. فقط تحت نظر دکتر باش ترو خدا اگر صلاح دونست هم سرکلاژ کن.

دعا کنین برام یا سالم بیاد بغلم یا خودمم بمیرم دیگه طاقت ندارم

خدانکنه

روحیه ات رو خوب کن وگرنه بچه ات بدنیا بیاد اذیتت میکنه

من سر دخترم خیلی حرص خوردم اومد خیلی اذیت کرد تا بزرگ شد دیوار صاف رو می‌رفت بالا

سر پسرم اروم بودم با ذهن راحت      وقتی بدنیا اومد راحت بزرگ شد اونم آرومه والانم که کلاس هفتم شده خدارو شکر بازم  حرف گوش کنه

از نظر ذهنی آروم باشی بچه هم تو دلت اروم میگیره

بسپر به خدا بگو خدایا یه فرزند برام بفرست برات سرباز امام زمان عج بزرگ میکنم 

اقا سرباز سالم بدردش میخوره

از این حرفا بدون دلشوره تو دلت بگو

واقعا اینطوریه؟منم قبلی پسر بود ولی از حالت تهوع سه ماه هیچی نخوردم هیچی بعدشم سرماه چهارم کیسه ابم ...

قدیم میگفتن بچه پسر سخته نگه داشتنش بارشیشه است اما دختر سخت جونه می ماند هیچیش نمیشه

در حقیقت جای جفت رو نمیدونستن