2777
2789
عنوان

ذره ای حالت تهوع ندارم ایا طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 46 پست
آره گلم من شش هفته و شش روز تشکیل شده بود من سه تا سقط داشتم پس نترس. سونو هم واژینال بود. فقط تحت ن ...

اره اگه بگه چااره ندارم باید بکنم فقط استراحت خیلی سخته برام غریبم هیشکیو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه روحیه ات رو خوب کن وگرنه بچه ات بدنیا بیاد اذیتت میکنه من سر دخترم خیلی حرص خوردم اومد ...

این روزام بجز استرس بارداری تنش با خونواده شوهرم دارم خدا ازشون نگذره

اره اگه بگه چااره ندارم باید بکنم فقط استراحت خیلی سخته برام غریبم هیشکیو ندارم

من سر بچه پسرم ماه سوم پتو دونفره گلبافت رو شستم بعد بغل کردم خیس از حموم بردم بالکن پهن کردم  بعد رفتم خانم دکتر بهم گفت بچه پسر جفت پایینه باید استراحت داشته باشی چون کمر درد ممکنه بگیری 

بهش نگفتم پتو شستم فقط گفتم چشم

من سر بچه پسرم ماه سوم پتو دونفره گلبافت رو شستم بعد بغل کردم خیس از حموم بردم بالکن پهن کردم   ...

وای چرا اینکارو کردی خب من الان بیست روزه فهمیدم حاملم فقط یبار جارو برقی کشیدم منم بچه قبلیم رابطه داشتم شبش کیسه م پاره شد

وای چرا اینکارو کردی خب من الان بیست روزه فهمیدم حاملم فقط یبار جارو برقی کشیدم منم بچه قبلیم رابطه ...

بچه دومم بود خیالم از موندنش راحت بود 

خب پتو هم کثیف بود البته سر بزرگی کردم وگرنه می‌گفتم پدربچه میومد میشست